Povezane vesti

"Optužili su me da imam nešto protiv njega": Peđa Mijatović javno brani dvojicu igrača

"Optužili su me da imam nešto protiv njega": Peđa Mijatović javno brani dvojicu igrača

Mondo pre 20 dana
Potpredsednik Partizana Predrag Mijatović uvek je pozvan sagovornik za situaciju u španskom fudbalu, a pogotovo za dešavanja u Real Madridu. "Kraljevski klub" je ove sezone eliminisan već u četvrtinalu Lige šampiona od Bajerna, ali nekadašnji as smatra… »
"Postoje stvari koje mi se ne sviđaju", Mijatović udario na jednog igrača i sudije

"Postoje stvari koje mi se ne sviđaju", Mijatović udario na jednog igrača i sudije

Večernje novosti pre 20 dana
Potpredsednik FK Partizana Predrag Mijatović bavio se igrom Real Madrida. Credit: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia Prvo se dotakao duela protiv Bajerna iz Minhena, gde je tim iz Madrida eliminsan u četvrtfinalu Lige šampiona. - Real je odigrao… »
Partizan vezao dve pobede, Peđa savetuje Real Madrid: Mijatović vidi u čemu je problem u velikanu!

Partizan vezao dve pobede, Peđa savetuje Real Madrid: Mijatović vidi u čemu je problem u velikanu!

Hot sport pre 20 dana
Smatra da su ovo ključni problemi! Predrag Mijatović ocenio je da je Real Madrid u velikom meču pokazao lice kakvo mora stalno da ima, ali je istovremeno poručio da u klubu poput madridskog dve sezone bez trofeja predstavljaju ozbiljan neuspeh… »
Mijatović: "Postoje stvari koje mi se ne sviđaju"

Mijatović: "Postoje stvari koje mi se ne sviđaju"

B92 pre 20 dana
Predrag Mijatović posle Valensije bavio se stanjem u ekipi Real Madrida. Prvo se dotakao duela protiv Bajerna iz Minhena, gde je tim iz Madrida eliminsan u četvrtfinalu Lige šampiona. "Real je odigrao veoma dobru utakmicu. To je bilo finale pre finala… »
Mijatović: Problem Reala nisu Mbape i Vinisijus, Real nema vođu

Mijatović: Problem Reala nisu Mbape i Vinisijus, Real nema vođu

Sport klub pre 20 dana
Predrag Mijatović ponovo se bavio stanjem u Real Madridu. Prvenstveno revanš utakmicom protiv Bajerna i eliminacijom u Ligi šampiona. „Real je odigrao veoma dobru utakmicu. To je bilo finale pre finala, veoma mi se dopalo ono što su prikazali. To je… »

Vesti dana »