Повезане вести
"Оптужили су ме да имам нешто против њега": Пеђа Мијатовић јавно брани двојицу играча
Мондо пре 6 сати
Потпредседник Партизана Предраг Мијатовић увек је позван саговорник за ситуацију у шпанском фудбалу, а поготово за дешавања у Реал Мадриду. "Краљевски клуб" је ове сезоне елиминисан већ у четвртиналу Лиге шампиона од Бајерна… »
"Постоје ствари које ми се не свиђају", Мијатовић ударио на једног играча и судије
Вечерње новости пре 6 сати
Потпредседник ФК Партизана Предраг Мијатовић бавио се игром Реал Мадрида. Цредит: ИМАГО / имаго спортфотодиенст / Профимедиа Прво се дотакао дуела против Бајерна из Минхена, где је тим из Мадрида елиминсан у четвртфиналу Лиге… »
Партизан везао две победе, Пеђа саветује Реал Мадрид: Мијатовић види у чему је проблем у великану!
Хот спорт пре 7 сати
Сматра да су ово кључни проблеми! Предраг Мијатовић оценио је да је Реал Мадрид у великом мечу показао лице какво мора стално да има, али је истовремено поручио да у клубу попут мадридског две сезоне без трофеја представљају… »
Мијатовић: "Постоје ствари које ми се не свиђају"
Б92 пре 6 сати
Предраг Мијатовић после Валенсије бавио се стањем у екипи Реал Мадрида. Прво се дотакао дуела против Бајерна из Минхена, где је тим из Мадрида елиминсан у четвртфиналу Лиге шампиона. "Реал је одиграо веома добру утакмицу. То је… »
Мијатовић: Проблем Реала нису Мбапе и Винисијус, Реал нема вођу
Спорт клуб пре 7 сати
Предраг Мијатовић поново се бавио стањем у Реал Мадриду. Првенствено реванш утакмицом против Бајерна и елиминацијом у Лиги шампиона. „Реал је одиграо веома добру утакмицу. То је било финале пре финала, веома ми се допало оно што… »
Вести дана »
Америчка делегација путује у Исламабад на наставак преговора; Галибаф: Далеко смо од коначног договора
РТС пре 30 минутајош 38 повезаних