Povezane vesti

Muškarac pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, sam uspeo da pozove pomoć

Muškarac pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, sam uspeo da pozove pomoć

Radio 021 pre 1 dan
Muškarac nepoznatog godišta pao je rano jutros sa bedema Petrovaradinske tvrđave. Kako javlja stranica 192_rs, on je oko 3.40 sati pao u prostor između dva bedema na tvrđavi. Muškarac je uspeo sam da pozove vatrogasce koji su ga izvukli i predali… »
Muškarac pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave Uspeo sam da pozove pomoć

Muškarac pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave Uspeo sam da pozove pomoć

Dnevnik pre 1 dan
U noći između subote i nedelje, za sada nepoznati muškarac pao je sa bedema Petrovaradinske tvrđave. Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo oko četiri sata, kada je muškarac, spletom nesrećnih okolnosti, pao sa jednog od bedema, visine… »
Muškarac pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave, svestan prevezen u Urgentni centar

Muškarac pao sa zidina Petrovaradinske tvrđave, svestan prevezen u Urgentni centar

NoviSad.com pre 20 sati
Novi Sad - Rano jutros oko 3.40 časova muškarac je pao sa Petrovardinske tvrđave. Kako javljaju mediji, on je upao u rupu između dva bedema Tvrđave, ali je uspeo sam da pozove pomoć. Na lice mesta su izašli vatrogasci spasioci koji su ga izvukli iz rupe… »
Pao sa tvrđave i upao u rupu: Drama u Petrovaradinu u pola 4 ujutru, reagovali vatrogasci spasioci

Pao sa tvrđave i upao u rupu: Drama u Petrovaradinu u pola 4 ujutru, reagovali vatrogasci spasioci

Blic pre 24 sata
Pronađena osoba je bila u svesnom stanju Hitna pomoć je preuzela brigu o povređenoj osobi U Novom Sadu, u Petrovaradinu, rano jutros oko 3.40 sati muškarac je upao u rupu nakon što je pao sa bedema Petrovaradinske tvrđave, saznaje "Blic". Kako nezvanično… »
Muškarac pao s Petrovaradinske tvrđave: Nesreća u Novom Sadu, povređeni hitno prevezen u bolnicu!

Muškarac pao s Petrovaradinske tvrđave: Nesreća u Novom Sadu, povređeni hitno prevezen u bolnicu!

Kurir pre 23 sata
Jedan muškarac pao je rano jutros s bedema Petrovaradinske tvrđaveu Novom Sadu! Prema nezvaničnim saznanjima drama se odigrala jutros oko 3.40 sati, a čovek je pao u prostor, rupu, između dva bedema na tvrđavi. - Na lice mesta izašla je ekipa Hitne… »
Drama na Petrovaradinskoj tvrđavi u gluvo doba noći: Muškarac pao sa bedema i upao u rupu!

Drama na Petrovaradinskoj tvrđavi u gluvo doba noći: Muškarac pao sa bedema i upao u rupu!

Telegraf pre 24 sata
Prava drama odigrala se noćas u Petrovaradinu, kada je jedna osoba pala sa zidina tvrđave! Kako saznaje Telegraf.rs, oko 3.30 sati posle ponoći, jedna osoba pala je sa bedema i upala je u rupu između dva bedema. Kako bi muškarac koji je ostao zaglavljen… »
VIDEO: Dva muškarca povređena u udesu na ulazu u Futog

VIDEO: Dva muškarca povređena u udesu na ulazu u Futog

Radio 021 pre 1 dan
Dve muške osobe još neutvrđenog godišta povređene su u saobraćajnom udesu koji se sinoć oko 22 časa dogodio na ulazu u Futog iz smera Begeča. Povređene muškarce je na licu mesta zbrinula Hitna pomoć i u svesnom stanju prevezla na hirurgiju Urgentnog… »

Vesti dana »