Povezane vesti

"Bile smo u klimaksu" Jana progovorila o pomirenju sa Stojom, ovo je razlog njihove svađe

"Bile smo u klimaksu" Jana progovorila o pomirenju sa Stojom, ovo je razlog njihove svađe

Kurir pre 23 sata
Jana Todorović danas je sletela u Beograd. Pevačica se vratila sa nastupa iz Evrope, a i ako je bila umorna pomirenje sa koleginicom Stojom koje se desilo nedavno morala je da prokomentariše. - Okretale smo glavu jedna od druge, žao mi je zbog toga jer… »
"Okretale smo glavu jedna od druge" Jana o pomirenju sa Stojom, otkrila razlog svađe i nasmejala sve

"Okretale smo glavu jedna od druge" Jana o pomirenju sa Stojom, otkrila razlog svađe i nasmejala sve

Blic pre 24 sata
Pomirenje se desilo spontano i neočekivano, na obostrano zadovoljstvo. Pevačice su godinama ignorisale jedna drugu i okretale glavu pri susretima. Pevačica Jana Todorović iznenadila je domaću javnost priznanjem da je došlo do neočekivanog pomirenja… »
“Da smo htele ona ili ja, ne bi se desilo” Jana o pomirenju sa Stojom: “Žene u klimaksu”

“Da smo htele ona ili ja, ne bi se desilo” Jana o pomirenju sa Stojom: “Žene u klimaksu”

Telegraf pre 24 sata
Pevačica Jana Todorović sletela je ove nedelje na beogradaki aerodrom, pa progovorila prvi put o pomirenju sa Stojom. Ona je bila kežual odevena i vidno raspoložena, pa su je novinarske ekipe odmah upitale za "pomirenje decenije na estradi". Ona i… »

Vesti dana »