Povezane vesti
Nadal ozbiljno podigao prašinu: “Ne verujem da će Đoković osvojiti još jedan Grend slem!”
Hot sport pre 2 sata
Španski stručnjak iznenadio izjavom o srpskom asu! Toni Nadal, dugogodišnji trener i stric Rafaela Nadala, ponovo je izazvao pažnju teniske javnosti komentarima o Novaku Đokoviću i njegovoj budućnosti na najvećoj sceni. Govoreći za Mundo Deportivo… »
„Đoković treba da nastavi, mada ne verujem da može da osvoji još neki grend slem“
Danas pre 5 sati
Toni Nadal, stric i trener koji je formirao Rafaela Nadala, jednog od najboljih tenisera u istoriji i kralja šljake, prisetio se trenutka kada su njih dvojica prvi put videli Novaka Đokovića. – Sećam se kada smo Rafa i ja prvi put gledali Đokovića, odmah… »
Toni Nadal: "Novak neće više osvojiti grend slem"
Sportske.net pre 4 sati
U razgovoru za Mundo deportivo, Toni Nadal, nekadašnji trener Rafe Nadala i njegov stric, govorio je i o Novaku Đokoviću i formi srpskog tenisera. Smatra da se više neće desiti da Novak osvoji grend slem turnir. "Teško mi je da verujem da može da osvoji… »
Nadal otpisao Đokovića, smatra da ne može da uzme još jedan grend slem
Nova pre 5 sati
Iskusni španski stručnjak Toni Nadal, čovek koji je oblikovao karijeru Rafaela Nadala, ponovo je uzburkao tenisku javnost svojim predviđanjima o budućnosti Novaka Đokovića. U intervjuu za "Mundo Deportivo", Toni je otvoreno izrazio sumnju u sposobnost… »
"Teško može da osvoji još jedan grend slem": Nadal zauvek precrtao Novaka Đokovića
Mondo pre 5 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije odustao od svojih najvećih ciljeva - igranja na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine i osvajanja 25. grend slem titule. Ipak, sve je manje onih koji veruju da bi Đoković pre krja karijere mogao… »
Brutalno po Novaku! Nadal nije štedeo Đokovića, baš ga je ponizio ovom rečima!
Kurir pre 5 sati
Toni Nadal, španski teniski trener i stric Rafaela Nadala, javno je je otpisao Novaka Đokovića i njegovu karijeru koja polako prilazi svome kraju. Nadal je otpisao Noleta iz bilo kakve trke za osvajanje grend slem trofeja, rekavši da je su Janik Siner i… »
"Mislim da nije u stanju..." Toni Nadal ne veruje u Novaka Đokovića
Večernje novosti pre 6 sati
NOVAK Đoković i dalje ima veliku želju da osvoji 25. grend slem titulu. Jasno je da taj zadatak nije lak, a čuveni trener Toni Nadal ne veruje da Srbin to može da ostvari. Foto> CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia Nekadašnji trener i stric… »
Nadal otpisao Novaka, ne veruje više u Đokovića: "Teško da će osvojiti još jedan Grend slem"
Telegraf pre 6 sati
Iskusni španski trener Toni Nadal, stric Rafaela Nadala - velikog rivala Novaka Đokovića, pričao je na brojne aktuelne teniske teme, a jedna od njih ticala se toga hoće li Srbin osvojiti Grend slem do kraja karijere. Naime, on je pojasnio sve i otkrio da… »
„Kada sam prvi put gledao Novaka, znao sam da će biti broj 1“
Sport klub pre 14 sati
Toni Nadal, stric i trener koji je formirao Rafaela Nadala, jednog od najboljih tenisera u istoriji i kralja šljake, prisetio se trenutka kada su njih dvojica prvi put videli Novaka Đokovića. Kontekst je bio pitanje novinara „El Mundo deportiva“, da li… »
Vesti dana »
Projekcije izbora u Bugarskoj: šest lista ulazi u parlament, vodi partija bivšeg predsednika
Politika pre 27 minutajoš 39 povezanih
Šok! Iran odbio da učestvuje u drugoj rundi pregovora sa Amerikom! Tramp zapretio potpunim uništenjem Irana: Udarićemo jače nego ikad!
Kurir pre 32 minutajoš 47 povezanih
Zabeležena "visoka aktivnost pomorskih snaga": Britanska vojska situaciju u Ormuzu smatra kritičnom
Večernje novosti pre 22 minutajoš 53 povezane
Već sam glavom u drugoj utakmici! Obradović objasnio šta je Batlerom i Bolombojem...
Kurir pre 27 minutajoš 41 povezana