Povezane vesti

Nadal ozbiljno podigao prašinu: “Ne verujem da će Đoković osvojiti još jedan Grend slem!”

Nadal ozbiljno podigao prašinu: “Ne verujem da će Đoković osvojiti još jedan Grend slem!”

Hot sport pre 2 sata
Španski stručnjak iznenadio izjavom o srpskom asu! Toni Nadal, dugogodišnji trener i stric Rafaela Nadala, ponovo je izazvao pažnju teniske javnosti komentarima o Novaku Đokoviću i njegovoj budućnosti na najvećoj sceni. Govoreći za Mundo Deportivo… »
„Đoković treba da nastavi, mada ne verujem da može da osvoji još neki grend slem“

„Đoković treba da nastavi, mada ne verujem da može da osvoji još neki grend slem“

Danas pre 5 sati
Toni Nadal, stric i trener koji je formirao Rafaela Nadala, jednog od najboljih tenisera u istoriji i kralja šljake, prisetio se trenutka kada su njih dvojica prvi put videli Novaka Đokovića. – Sećam se kada smo Rafa i ja prvi put gledali Đokovića, odmah… »
Toni Nadal: "Novak neće više osvojiti grend slem"

Toni Nadal: "Novak neće više osvojiti grend slem"

Sportske.net pre 4 sati
U razgovoru za Mundo deportivo, Toni Nadal, nekadašnji trener Rafe Nadala i njegov stric, govorio je i o Novaku Đokoviću i formi srpskog tenisera. Smatra da se više neće desiti da Novak osvoji grend slem turnir. "Teško mi je da verujem da može da osvoji… »
Nadal otpisao Đokovića, smatra da ne može da uzme još jedan grend slem

Nadal otpisao Đokovića, smatra da ne može da uzme još jedan grend slem

Nova pre 5 sati
Iskusni španski stručnjak Toni Nadal, čovek koji je oblikovao karijeru Rafaela Nadala, ponovo je uzburkao tenisku javnost svojim predviđanjima o budućnosti Novaka Đokovića. U intervjuu za "Mundo Deportivo", Toni je otvoreno izrazio sumnju u sposobnost… »
"Teško može da osvoji još jedan grend slem": Nadal zauvek precrtao Novaka Đokovića

"Teško može da osvoji još jedan grend slem": Nadal zauvek precrtao Novaka Đokovića

Mondo pre 5 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije odustao od svojih najvećih ciljeva - igranja na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine i osvajanja 25. grend slem titule. Ipak, sve je manje onih koji veruju da bi Đoković pre krja karijere mogao… »
Brutalno po Novaku! Nadal nije štedeo Đokovića, baš ga je ponizio ovom rečima!

Brutalno po Novaku! Nadal nije štedeo Đokovića, baš ga je ponizio ovom rečima!

Kurir pre 5 sati
Toni Nadal, španski teniski trener i stric Rafaela Nadala, javno je je otpisao Novaka Đokovića i njegovu karijeru koja polako prilazi svome kraju. Nadal je otpisao Noleta iz bilo kakve trke za osvajanje grend slem trofeja, rekavši da je su Janik Siner i… »
"Mislim da nije u stanju..." Toni Nadal ne veruje u Novaka Đokovića

"Mislim da nije u stanju..." Toni Nadal ne veruje u Novaka Đokovića

Večernje novosti pre 6 sati
NOVAK Đoković i dalje ima veliku želju da osvoji 25. grend slem titulu. Jasno je da taj zadatak nije lak, a čuveni trener Toni Nadal ne veruje da Srbin to može da ostvari. Foto> CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia Nekadašnji trener i stric… »
Nadal otpisao Novaka, ne veruje više u Đokovića: "Teško da će osvojiti još jedan Grend slem"

Nadal otpisao Novaka, ne veruje više u Đokovića: "Teško da će osvojiti još jedan Grend slem"

Telegraf pre 6 sati
Iskusni španski trener Toni Nadal, stric Rafaela Nadala - velikog rivala Novaka Đokovića, pričao je na brojne aktuelne teniske teme, a jedna od njih ticala se toga hoće li Srbin osvojiti Grend slem do kraja karijere. Naime, on je pojasnio sve i otkrio da… »
„Kada sam prvi put gledao Novaka, znao sam da će biti broj 1“

„Kada sam prvi put gledao Novaka, znao sam da će biti broj 1“

Sport klub pre 14 sati
Toni Nadal, stric i trener koji je formirao Rafaela Nadala, jednog od najboljih tenisera u istoriji i kralja šljake, prisetio se trenutka kada su njih dvojica prvi put videli Novaka Đokovića. Kontekst je bio pitanje novinara „El Mundo deportiva“, da li… »

Vesti dana »