Povezane vesti

"Imao je pametnija posla sa mojom dvojnicom", Kristina šokirala o Kristijanu: "Nudio mi je da se maskiramo i..."

"Imao je pametnija posla sa mojom dvojnicom", Kristina šokirala o Kristijanu: "Nudio mi je da se maskiramo i..."

Telegraf 19.04.2026
Voditeljka Kristina Spalević pre nekoliko nedelja prijavila je Kristijana Golubovića policiji zbog nasilja, pretnji i uznemiravanja, tvrdeći da je trpela i fizičko i psihičko nasilje, kao i da joj je slao poruke i kontaktirao je uprkos zabrani. Nakon… »
"Nije me ubijao od batina, ali je bilo nasilja": Šok ispovest Kristine Spalević, Kristijan joj tražio da se maskiraju

"Nije me ubijao od batina, ali je bilo nasilja": Šok ispovest Kristine Spalević, Kristijan joj tražio da se maskiraju

Mondo 19.04.2026
Kristina Spalević je nakon sukoba sa Kristijanom Golubovićem u stanu na Voždovcu tražila zabranu prilaska, a sada je rekla kroz šta prolazi otkako su se njih dvoje rastali. - Dobro sam i ne dozvoljavam da bude drugačije. Volela bih da sam po nekom drugom… »
"Trpela sam nasilje, sa stomakom do zuba sam ga ostavljala" Ispovest Kristine Spalević o Kristijanu: "Ucenjuje me i pokušava…

"Trpela sam nasilje, sa stomakom do zuba sam ga ostavljala" Ispovest Kristine Spalević o Kristijanu: "Ucenjuje me i pokušava…

Blic 19.04.2026
Kristijan Golubović je demantovao glasine o novoj vezi i naveo da je sve bila šala na društvenim mrežama. On je izjavio da i dalje voli Kristinu i nada se pomirenju, ali trenutno nisu zajedno niti u novim vezama. Bivša rijaliti učesnica Kristina Spalević… »
"Ucenjivao me, bilo je nasilja..." Bolna ispovest Kristine o Goluboviću: Hteo je da maskirani napustimo grad, a sad je našao…

"Ucenjivao me, bilo je nasilja..." Bolna ispovest Kristine o Goluboviću: Hteo je da maskirani napustimo grad, a sad je našao…

Kurir 19.04.2026
Bivša rijaliti učesnica Kristina Spalević iskreno je govorila o svom turbulentnom odnosu sa nekadašnjim partnerom Kristijanom Golubovićem. Tom prilikom otkrila je koliko joj teško pada sve kroz šta prolazi nakon njihovog raskida. - Dobro sam i ne… »

Vesti dana »