Повезане вести

"Имао је паметнија посла са мојом двојницом", Кристина шокирала о Кристијану: "Нудио ми је да се маскирамо и..."

"Имао је паметнија посла са мојом двојницом", Кристина шокирала о Кристијану: "Нудио ми је да се маскирамо и..."

Телеграф пре 4 сати
Водитељка Кристина Спалевић пре неколико недеља пријавила је Кристијана Голубовића полицији због насиља, претњи и узнемиравања, тврдећи да је трпела и физичко и психичко насиље, као и да јој је слао поруке и контактирао је… »
"Није ме убијао од батина, али је било насиља": Шок исповест Кристине Спалевић, Кристијан јој тражио да се маскирају

"Није ме убијао од батина, али је било насиља": Шок исповест Кристине Спалевић, Кристијан јој тражио да се маскирају

Мондо пре 5 сати
Кристина Спалевић је након сукоба са Кристијаном Голубовићем у стану на Вождовцу тражила забрану приласка, а сада је рекла кроз шта пролази откако су се њих двоје растали. - Добро сам и не дозвољавам да буде другачије. Волела… »
"Трпела сам насиље, са стомаком до зуба сам га остављала" Исповест Кристине Спалевић о Кристијану: "Уцењује ме и покушава…

"Трпела сам насиље, са стомаком до зуба сам га остављала" Исповест Кристине Спалевић о Кристијану: "Уцењује ме и покушава…

Блиц пре 6 сати
Кристијан Голубовић је демантовао гласине о новој вези и навео да је све била шала на друштвеним мрежама. Он је изјавио да и даље воли Кристину и нада се помирењу, али тренутно нису заједно нити у новим везама. Бивша ријалити… »
"Уцењивао ме, било је насиља..." Болна исповест Кристине о Голубовићу: Хтео је да маскирани напустимо град, а сад је нашао…

"Уцењивао ме, било је насиља..." Болна исповест Кристине о Голубовићу: Хтео је да маскирани напустимо град, а сад је нашао…

Курир пре 6 сати
Бивша ријалити учесница Кристина Спалевић искрено је говорила о свом турбулентном односу са некадашњим партнером Кристијаном Голубовићем. Том приликом открила је колико јој тешко пада све кроз шта пролази након њиховог раскида… »

Вести дана »