Повезане вести
Харис о Мелининој свадби са милионером: „МОЖЕ ДА СЕ УДА, МОЖЕ ДА СЕ УБИЈЕ ОНА ЈЕ ЗА МЕНЕ ВАЗДУХ, ДА ЈА НИСАМ ЏИНОВИЋ НИШТА ТУ…
Свет & Скандал 19.04.2026
2Док јавност бруји о луксузном венчању дизајнерке Мелине Џиновић и британског бизнисмена Џефрија Пола Арнолда у Монте Карлу, легендарни певач Харис Џиновић наставља свој живот пуним плућима. Иако је његова бивша супруга… »
Прво оглашавање Хариса Џиновића: Мелина се удала за милионера, он је понизио као никад до сад
Мондо 19.04.2026
Док јавност бруји о луксузном венчању дизајнерке Мелине Џиновић и британског бизнисмена Џефрија Пола Арнолда у Монте Карлу, легендарни певач Харис Џиновић наставља свој живот пуним плућима. Иако је његова бивша супруга јуче… »
"Може да се уда, може да се убије, она је за мене ваздух" Прво Харисово оглашавање о Мелининој свадби са британским…
Блиц 19.04.2026
Џиновић је истакао да се фокусира на наступе, публику и спорт, а прошлост га не интересује. Певач је нагласио да му је највећа подршка син Кан и да су Мелинине одлуке потпуно небитне за њега. Док јавност бруји о луксузном… »
"Да ја нисам Џиновић, ништа то не би било гламурозно..." Харис о Мелининој свадби са милионером: Ево да ли има поруку за њу…
Курир 19.04.2026
Легендарни певач Харис Џиновић огласио се након венчања његове бивше суперуге Мелине Галић и британског милионера Џефрија Пола Арнолда. Иако је јавност брујала о разводу бивших супружника, далеко више је све заинтригирао… »
"Да ја нисам Џиновић, ништа то не би било гламурозно": Харис за Телеграф о Мелининој свадби са милионером
Телеграф 19.04.2026
Легендарни певач Харис Џиновић огласио се за Телеграф након венчања његове бивше суперуге Мелине Галић и британског милионера Џефрија Пола Арнолда. Иако је јавност брујала о разводу бивших супружника, далеко више је све… »
Вести дана »
Избори у Русији нису никог изненадили, али је кључно како ће их Кремљ користити: ББЦ уредник
BBC News пре 8 минутајош 20 повезаних
Мали: До вечерас у поноћ пријава за новчану накнаду од 6.000 динара, од сутра исплата
Инсајдер пре 7 минутајош 17 повезаних
СПЦ слави Малу Госпојину: Шта празник Рођења Пресвете Богородице значи за вернике и који су обичаји
Невсмакс Балканс пре 13 минутајош 13 повезаних