Povezane vesti
Haris o Melininoj svadbi sa milionerom: „MOŽE DA SE UDA, MOŽE DA SE UBIJE ONA JE ZA MENE VAZDUH, DA JA NISAM DŽINOVIĆ NIŠTA TU…
Svet & Skandal pre 1 dan
2Dok javnost bruji o luksuznom venčanju dizajnerke Meline Džinović i britanskog biznismena Džefrija Pola Arnolda u Monte Karlu, legendarni pevač Haris Džinović nastavlja svoj život punim plućima. Iako je njegova bivša supruga juče po drugi put stala na… »
Prvo oglašavanje Harisa Džinovića: Melina se udala za milionera, on je ponizio kao nikad do sad
Mondo pre 15 sati
Dok javnost bruji o luksuznom venčanju dizajnerke Meline Džinović i britanskog biznismena Džefrija Pola Arnolda u Monte Karlu, legendarni pevač Haris Džinović nastavlja svoj život punim plućima. Iako je njegova bivša supruga juče po drugi put stala na… »
"Može da se uda, može da se ubije, ona je za mene vazduh" Prvo Harisovo oglašavanje o Melininoj svadbi sa britanskim…
Blic pre 16 sati
Džinović je istakao da se fokusira na nastupe, publiku i sport, a prošlost ga ne interesuje. Pevač je naglasio da mu je najveća podrška sin Kan i da su Melinine odluke potpuno nebitne za njega. Dok javnost bruji o luksuznom venčanju dizajnerke Meline… »
"Da ja nisam Džinović, ništa to ne bi bilo glamurozno..." Haris o Melininoj svadbi sa milionerom: Evo da li ima poruku za nju…
Kurir pre 16 sati
Legendarni pevač Haris Džinović oglasio se nakon venčanja njegove bivše superuge Meline Galić i britanskog milionera Džefrija Pola Arnolda. Iako je javnost brujala o razvodu bivših supružnika, daleko više je sve zaintrigirao život dizajnerke koja se… »
"Da ja nisam Džinović, ništa to ne bi bilo glamurozno": Haris za Telegraf o Melininoj svadbi sa milionerom
Telegraf pre 16 sati
Legendarni pevač Haris Džinović oglasio se za Telegraf nakon venčanja njegove bivše superuge Meline Galić i britanskog milionera Džefrija Pola Arnolda. Iako je javnost brujala o razvodu bivših supružnika, daleko više je sve zaintrigirao život dizajnerke… »
Vesti dana »
RHMZ je objavio koliko će potrajati ovakvo vreme i nismo se tome nadali
Nova pre 50 minutajoš 23 povezane
Ministar Glišić: Opozicija euforična zbog razmatranja EU da zamrzne 1,5 milijardi evra za Srbiju
Beta pre 36 minutajoš 16 povezanih
Hristov: Dvoje od osam nezavisnih kandidata u Nišu izabrano za Lekarsku komoru Srbije
N1 Info pre 35 minutajoš 15 povezanih