Повезане вести
'Постала ми је најбољи пријатељ': Нове апликације које желе да 'оптимизују' ожалошћеност
BBC News пре 5 сати
Људи се окрећу „апликацијама за ожалошћене” како би се изборили са губитком најближих. Нови свет података о смрти поставља нека узнемирујућа питања. Кад је Нитикин отац неочекивано преминуо 2023. године, она је била на другом… »
'Постала ми је најбољи пријатељ': Нове апликације које желе да 'оптимизују' ожалошћеност
НИН пре 5 сати
Кад је Нитикин отац неочекивано преминуо 2023. године, она је била на другом континенту и удаљена од њеног система подршке. Преселила се из Индије у Канаду само годину дана раније и била је прва у групи пријатеља која се… »
‘Постала ми је најбољи пријатељ’: Нове апликације које желе да ‘оптимизују’ ожалошћеност
Јужне вести пре 5 сати
Серенити Струлл/ ББЦ/ Гетти Имагес Кад је Нитикин отац неочекивано преминуо 2023. године, она је била на другом континенту и удаљена од њеног система подршке. Преселила се из Индије у Канаду само годину дана раније и била је… »
Радио 021 пре 5 сати
Људи се окрећу „апликацијама за ожалошћене” како би се изборили са губитком најближих. Нови свет података о смрти поставља нека узнемирујућа питања. Серенити Струлл/ ББЦ/ Гетти Имагес Кад је Нитикин отац неочекивано преминуо… »
Вести дана »
Избори у Бугарској: Листа "Прогресивна Бугарска" бившег председника Румена Радева однела победу (фото)
Курир пре 4 минутајош 42 повезане
"И ЦхатГПТ би експлодирао од његових изјава" Док Трамп нуди руку помирења, смеје му се и Израел: Техеран чека напад с леђа, откривен језив списак циљева
Блиц пре 54 минутајош 50 повезаних
Оштре поруке из Јерусалима: Нетањаху: Рат с Ираном још није готов
Дневник пре 59 минутајош 54 повезане