Povezane vesti
'Postala mi je najbolji prijatelj': Nove aplikacije koje žele da 'optimizuju' ožalošćenost
BBC News pre 24 dana
Ljudi se okreću „aplikacijama za ožalošćene” kako bi se izborili sa gubitkom najbližih. Novi svet podataka o smrti postavlja neka uznemirujuća pitanja. Kad je Nitikin otac neočekivano preminuo 2023. godine, ona je bila na drugom kontinentu i udaljena od… »
‘Postala mi je najbolji prijatelj’: Nove aplikacije koje žele da ‘optimizuju’ ožalošćenost
Južne vesti pre 24 dana
Serenity Strull/ BBC/ Getty Images Kad je Nitikin otac neočekivano preminuo 2023. godine, ona je bila na drugom kontinentu i udaljena od njenog sistema podrške. Preselila se iz Indije u Kanadu samo godinu dana ranije i bila je prva u grupi prijatelja… »
'Postala mi je najbolji prijatelj': Nove aplikacije koje žele da 'optimizuju' ožalošćenost
NIN pre 24 dana
Kad je Nitikin otac neočekivano preminuo 2023. godine, ona je bila na drugom kontinentu i udaljena od njenog sistema podrške. Preselila se iz Indije u Kanadu samo godinu dana ranije i bila je prva u grupi prijatelja koja se suočila sa smrću roditelja… »
Radio 021 pre 24 dana
Ljudi se okreću „aplikacijama za ožalošćene” kako bi se izborili sa gubitkom najbližih. Novi svet podataka o smrti postavlja neka uznemirujuća pitanja. Serenity Strull/ BBC/ Getty Images Kad je Nitikin otac neočekivano preminuo 2023. godine, ona je bila… »
Vesti dana »
Netanjahu tvrdi da je 'tajno posetio' UAE tokom rata sa Iranom
BBC News pre 5 minutajoš 78 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Preduzete mere nakon što je u Nemačkoj pronađen hepatitis A u bobičastom voću iz Srbije
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih
U Trepčinom rudniku Stari trg zbog problema sa strujom zarobljeno 18 rudara
Beta pre 10 minutajoš 18 povezanih