Povezane vesti

"Nije u Beogradu" Rada o povratku Milana Stankovića na estradu: "Često to radi, namerno krije..."

"Nije u Beogradu" Rada o povratku Milana Stankovića na estradu: "Često to radi, namerno krije..."

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Rada Manojlović prokomentrisala je svoju karijeru, emotivni život i aktuelna dešavanja na estradi. Ipak, nije je zaobišlo pitanje za Milana Stankovića te je progovorila o njegovom navodnom povratku muzici. Rada nije izostavila naravno ni svog… »
"Milan nije u Beogradu" Rada Manojlović o odnosu sa Stankovićem: "Često to radi, namerno krije stvari od mene, zvala sam ga i…

"Milan nije u Beogradu" Rada Manojlović o odnosu sa Stankovićem: "Često to radi, namerno krije stvari od mene, zvala sam ga i…

Blic pre 15 sati
Naglasila je da je svoj uspeh postigla bez pomoći moćnika i da je zadovoljna što je među najslušanijim pevačicama. Pozitivno je komentarisala kolegu Jakova Jozinovića i dodala da često nastupa na privatnim proslavama jer je publika voli zbog njene… »
"Milan nije u Beogradu": Rada Manojlović se oglasila zbog bivšeg, otkrila da ga je hitno zvala kad je čula vest

"Milan nije u Beogradu": Rada Manojlović se oglasila zbog bivšeg, otkrila da ga je hitno zvala kad je čula vest

Mondo pre 14 sati
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o svom emotivnom partneru, nastupima i navodima da se Milan Stanković vraća na estradu sa novim albumom. Ona je rekla i da se dečko sa njom ne pojavljuje u javnosti jer ne želi da bude deo estrade. Rada je rekla i… »
"On nije u Beogradu": Rada otkrila nove detalje o Milanu Stankoviću, a kad je progovorila o dečku svi su ostali u šoku: Mi…

"On nije u Beogradu": Rada otkrila nove detalje o Milanu Stankoviću, a kad je progovorila o dečku svi su ostali u šoku: Mi…

Kurir pre 16 sati
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o povratku Milana Stankovića na estradu, te je tom prilikom otkrila i gde se on nalazi. Rada je istakla da se iznenadila kada je čula glasne da se Stanković vraća na scenu, ali isto tako priznala da on neretko… »

Vesti dana »