Povezane vesti
"Šta će ti žena bez intimnih odnosa?" Asminov otac i dalje šokira: Prozvao Staniju i njenog vremešnog sponzora
Telegraf pre 1 dan
Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, izneo je šokantne tvrdnje o odnosu svog sina sa starletom Stanijom Dobrojević, njenom intimnom životu, ali i ljutoj rivalki Maji Marinković. Mustafa nije štedeo reči kada je u pitanju bivša izabranica njegovog sina… »
"Šta će ti žena bez intimnih odnosa?" Mustafa ne prestaje da šokira! Prozvao Staniju, pa progovorio o njenom vremešnom…
Blic pre 1 dan
Stanija Dobrojević je, prema njegovim rečima, znala da Asmin ima dete sa Aneli Ahmić i da nisu bili u braku. Komentarisao je navodnog Stanijinog sponzora, ističući da joj nisu važne godine partnera. Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, izneo je… »
"Ko će meni da vrati moje pare?" Otac Asmina Durdžića raskrinkao Staniju: "Slali smo joj novac, postoje dokazi"
Blic pre 1 dan
Izneo je pohvale za Aneli kao veliku štedišu, ali i naveo da su sa njom imali porodične probleme. Naglasio je da Stanija nikada nije dala Asminu novac i da su se osećali izigrano njenim ponašanjem u rijalitiju. Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić… »
"Ko će da mi vrati pare?!" Mustafa besan progovorio o novcu koji je Asmin slao Staniji: Mogu da garantujem svojim životom...
Kurir pre 1 dan
Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić prokomentarisao je bivše emotivne partnerke svog sina, Aneli Ahmić i Staniju Doborojević, te spomenuo novac. Naime, Stanija je u "Eliti" pričala da je Asmin potrošio stotine hiljada evra na nju, a sada je o tome… »
"Ko će da mi vrati pare?" Mustafa progovorio o novcu koji je Asmin slao Staniji: "I moja ćerka joj je slala..."
Telegraf pre 1 dan
U novom izdanju emisije ''Rijaliti rešetanje'', otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić prokomentarisao je bivše emotivne partnerke svog sina, Aneli Ahmić i Staniju Doborojević. On je tokom razgovora sa voditeljem Jovanom Ilićem - Jocom novinarem istakao… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 21. april: Oblačno sa povremenom kišom, temperatura do 18 stepeni
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
Vremeplov: Bombardovani Žeželjev most, most kod Beške i Poslovni centar "Ušće"
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Kad i gde možete da gledate drugi meč Denver – Minesota u NBA plej-ofu?
Danas pre 5 satijoš 2 povezane