Povezane vesti
"Šta će ti žena bez intimnih odnosa?" Mustafa ne prestaje da šokira! Prozvao Staniju, pa progovorio o njenom vremešnom…
Blic 19.04.2026
Stanija Dobrojević je, prema njegovim rečima, znala da Asmin ima dete sa Aneli Ahmić i da nisu bili u braku. Komentarisao je navodnog Stanijinog sponzora, ističući da joj nisu važne godine partnera. Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, izneo je… »
"Šta će ti žena bez intimnih odnosa?" Asminov otac i dalje šokira: Prozvao Staniju i njenog vremešnog sponzora
Telegraf 19.04.2026
Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, izneo je šokantne tvrdnje o odnosu svog sina sa starletom Stanijom Dobrojević, njenom intimnom životu, ali i ljutoj rivalki Maji Marinković. Mustafa nije štedeo reči kada je u pitanju bivša izabranica njegovog sina… »
"Ko će meni da vrati moje pare?" Otac Asmina Durdžića raskrinkao Staniju: "Slali smo joj novac, postoje dokazi"
Blic 19.04.2026
Izneo je pohvale za Aneli kao veliku štedišu, ali i naveo da su sa njom imali porodične probleme. Naglasio je da Stanija nikada nije dala Asminu novac i da su se osećali izigrano njenim ponašanjem u rijalitiju. Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić… »
"Ko će da mi vrati pare?!" Mustafa besan progovorio o novcu koji je Asmin slao Staniji: Mogu da garantujem svojim životom...
Kurir 19.04.2026
Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić prokomentarisao je bivše emotivne partnerke svog sina, Aneli Ahmić i Staniju Doborojević, te spomenuo novac. Naime, Stanija je u "Eliti" pričala da je Asmin potrošio stotine hiljada evra na nju, a sada je o tome… »
"Ko će da mi vrati pare?" Mustafa progovorio o novcu koji je Asmin slao Staniji: "I moja ćerka joj je slala..."
Telegraf 19.04.2026
U novom izdanju emisije ''Rijaliti rešetanje'', otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić prokomentarisao je bivše emotivne partnerke svog sina, Aneli Ahmić i Staniju Doborojević. On je tokom razgovora sa voditeljem Jovanom Ilićem - Jocom novinarem istakao… »
Vesti dana »
Srbija i Rumunija potpisale Memorandum o razumevanju o gradnji hidroelektrane Đerdap 3
Nova ekonomija pre 1 satjoš 36 povezanih
Dečak (15) pretučen kod Medicinske škole u Novom Sadu, napala ga grupa mladića sa palicama
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 36 povezanih
Ovo se nije videlo u prenosu, frka među Englezima: "Pa, išla je posred gola"
Mondo pre 20 minutajoš 121 povezana
Paunović se izvinila Vučiću zbog reakcija na izjavu, tvrdi da je izvučena iz konteksta
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 25 povezanih