Povezane vesti
Miodrag Zec: Kinezima su strane investicije služile da steknu znanje, a mi smo odabrali motanje kablova
Nova 19.04.2026
Ključni ekonomski problem je što kao država nismo znali šta hoćemo, pa su se umesto ulaganja u poslove koji donose tehnički progres privlačile strane investicije koje su razvijale takozvane doradne ili periferne poslove. To je ocenjeno večeras na tribini… »
Miodrag Zec: Kinezima su strane investicije služile da steknu znanje, a mi smo odabrali motanje kablova
Radio 021 19.04.2026
Ključni ekonomski problem je što kao država nismo znali šta hoćemo, pa su se umesto ulaganja u poslove koji donose tehnički progres privlačile strane investicije koje su razvijale takozvane doradne ili periferne poslove. To je ocenjeno večeras na tribini… »
Tribina u Novom Sadu: Ozbiljni koruptivni mehanizmi ugrađeni u naš ekonomski model
Insajder 19.04.2026
Ključni ekonomski problem u Srbiji je što kao država nismo znali šta hoćemo, zbog čega su se, umesto ulaganja u poslove koji donose tehnički progres privlačile strane investicije koje su razvijale takozvane doradne ili periferne poslove, ocenjeno je… »
Tribina u Novom Sadu: Ekonomija Srbije bazirana na perifernim poslovima i korupciji
N1 Info 19.04.2026
Ključni ekonomski problem u Srbiji je što kao država nismo znali šta hoćemo, zbog čega su se, umesto ulaganja u poslove koji donose tehnički progres privlačile strane investicije koje su razvijale takozvane doradne ili periferne poslove, ocenjeno je… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Kiša i pljuskovi u većem delu Srbije, temperatura do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 37 minutajoš 15 povezanih
„Potpuno sam zabrljao!“ Viktor Vembanjama besan kao nikada nakon što je poklonio pobedu Niksima!
Večernje novosti pre 27 minutajoš 16 povezanih
Hitna pomoć: Pešak teško povređen u Borči, devojka koja je pala sa motora lakše povređena
Insajder pre 37 minutajoš 10 povezanih
Časni pojas Presvete Bogorodice danas napušta Srbiju uz najviše počasti: Evo šta će se tačno dešavati u Hramu Svetog Save
Blic pre 52 minutajoš 8 povezanih
AMSS: Gužve na putevima zbog početka turističke sezone, bez čekanja na granicama
N1 Info pre 12 minutajoš 2 povezane