Povezane vesti

"Uhvatila sam ga s drugom, a onda je krenuo da me bije": Pevačica prošla pakao s bivšim, udarao je pesnicama i šutirao

"Uhvatila sam ga s drugom, a onda je krenuo da me bije": Pevačica prošla pakao s bivšim, udarao je pesnicama i šutirao

Mondo pre 13 sati
Pevačica Marija Malivuk je otkrila da je otac tog čoveka poznati pevač, kao i da se njegova porodica nije oglašavala nakon nasilja koje je doživela. - Ja sam njega upoznala sam ga preko zajedničkog prijatelja. Baš mi je prijala njegova pažnja na početku… »
"Uhvatila sam ga sa drugom u krevetu, pretukao me je" Marija sa sinom našeg pevača prošla pakao: "Idem kod psihoterapeuta"

"Uhvatila sam ga sa drugom u krevetu, pretukao me je" Marija sa sinom našeg pevača prošla pakao: "Idem kod psihoterapeuta"

Blic pre 13 sati
Pretrpela je teške povrede i psihološki šok, ali je nastavila dalje sa životom, zaposlila se u prodavnici i potražila pomoć psihoterapeuta. Diskvalifikovana je iz rijalitija 'Elita' zbog problema sa ponašanjem i priznala da joj je psihičko stanje bilo… »
"Udarao me je pesnicama, vukao za kosu, šutirao" Pevačicu pretukao sin poznatog pevača jer ga uhvatila sa drugom! Jeziva…

"Udarao me je pesnicama, vukao za kosu, šutirao" Pevačicu pretukao sin poznatog pevača jer ga uhvatila sa drugom! Jeziva…

Kurir pre 14 sati
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Marija Malivuk, javnosti postala poznata po takmičenju u "Pinkovim zvezdama", za Kurir je ispričala da ju je emotivni partner pretukao jer ga je uhvatila s drugom devojkom u stanu. Ona je otkrila da je otac tog čoveka… »

Vesti dana »