Povezane vesti
"Uhvatila sam ga s drugom, a onda je krenuo da me bije": Pevačica prošla pakao s bivšim, udarao je pesnicama i šutirao
Mondo pre 13 sati
Pevačica Marija Malivuk je otkrila da je otac tog čoveka poznati pevač, kao i da se njegova porodica nije oglašavala nakon nasilja koje je doživela. - Ja sam njega upoznala sam ga preko zajedničkog prijatelja. Baš mi je prijala njegova pažnja na početku… »
"Uhvatila sam ga sa drugom u krevetu, pretukao me je" Marija sa sinom našeg pevača prošla pakao: "Idem kod psihoterapeuta"
Blic pre 13 sati
Pretrpela je teške povrede i psihološki šok, ali je nastavila dalje sa životom, zaposlila se u prodavnici i potražila pomoć psihoterapeuta. Diskvalifikovana je iz rijalitija 'Elita' zbog problema sa ponašanjem i priznala da joj je psihičko stanje bilo… »
"Udarao me je pesnicama, vukao za kosu, šutirao" Pevačicu pretukao sin poznatog pevača jer ga uhvatila sa drugom! Jeziva…
Kurir pre 14 sati
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Marija Malivuk, javnosti postala poznata po takmičenju u "Pinkovim zvezdama", za Kurir je ispričala da ju je emotivni partner pretukao jer ga je uhvatila s drugom devojkom u stanu. Ona je otkrila da je otac tog čoveka… »
Vesti dana »
Iran nastavlja rat? Objavljen spisak novih meta! Teheran najavio “paklene sate kakvi neće biti zaboravljeni", napadnuti američki ratni brodovi (foto, video)
Kurir pre 31 minutajoš 42 povezane
Promenljivo i svežije vreme uz moguću kišu, pljuskove i grmljavinu
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
Ministar Glišić: Opozicija euforična zbog razmatranja EU da zamrzne 1,5 milijardi evra za Srbiju
Beta pre 36 minutajoš 16 povezanih
Hristov: Dvoje od osam nezavisnih kandidata u Nišu izabrano za Lekarsku komoru Srbije
N1 Info pre 35 minutajoš 15 povezanih