Povezane vesti
"Jako mi je bitno da neko nastavi moju lozu" Pevač (40) uskoro postaje otac: "Dugo smo radili na tome, ali nije bilo vreme"
Blic pre 21 dana
Porodica je vesti saznala iz medija; njegova majka je bila presrećna zbog dolaska unučeta. Još nisu odlučili ime za dečaka, dok ženska imena već imaju Pevač Saša Kovačević (40) uskoro će postati otac, a sada je otkrio da on i verenica Zorana uveliko… »
"Jako mi je bitno da nastavim lozu!" Saša Kovačević iskreno o trudnoći verenice i polu bebe: Ako je devojčica...
Kurir pre 21 dana
Pevač Saša Kovačević otvoreno je progovorio o prinovi u svojoj porodici koja će doći za par meseci, budući da je njegova verenica Zorana Tasovac u drugom stanju. On je priznao da na početku krili da je ona trudna dok se nisu uverili da je sve u najboljem… »
Vesti dana »
Tramp odbacio „neprihvatljiv“ plan Irana, cene nafte ponovo divljaju
Nova ekonomija pre 16 minutajoš 28 povezanih
Prete grad i grmljavinske nepogode! Pljuskovi sa grmljavinom danas očekuje ove delove Srbije: Evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Sve više simptoma kod putnika "kruzera smrti" koji su stigli u Evropu! Francuz se razboleo tokom leta, pod nadzorom Poljak, hantavirus i u avionu za Ameriku!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Brutalan udarac u lice! Pogledajte zašto je Vembanjama izbačen sa utakmice! (video)
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane