Povezane vesti
"Jako mi je bitno da neko nastavi moju lozu" Pevač (40) uskoro postaje otac: "Dugo smo radili na tome, ali nije bilo vreme"
Blic pre 11 sati
Porodica je vesti saznala iz medija; njegova majka je bila presrećna zbog dolaska unučeta. Još nisu odlučili ime za dečaka, dok ženska imena već imaju Pevač Saša Kovačević (40) uskoro će postati otac, a sada je otkrio da on i verenica Zorana uveliko… »
"Jako mi je bitno da nastavim lozu!" Saša Kovačević iskreno o trudnoći verenice i polu bebe: Ako je devojčica...
Kurir pre 12 sati
Pevač Saša Kovačević otvoreno je progovorio o prinovi u svojoj porodici koja će doći za par meseci, budući da je njegova verenica Zorana Tasovac u drugom stanju. On je priznao da na početku krili da je ona trudna dok se nisu uverili da je sve u najboljem… »
Vesti dana »
Objavljen video kako su američki marinci zaplenili iranski brod u Omanskom zalivu
Vreme pre 55 minutajoš 42 povezane
Promenljivo i svežije vreme uz moguću kišu, pljuskove i grmljavinu
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
Ministar Glišić: Opozicija euforična zbog razmatranja EU da zamrzne 1,5 milijardi evra za Srbiju
Beta pre 36 minutajoš 16 povezanih
Hristov: Dvoje od osam nezavisnih kandidata u Nišu izabrano za Lekarsku komoru Srbije
N1 Info pre 35 minutajoš 15 povezanih