Povezane vesti

"Postajem starleta zato što me je uvukla u taj mulj": Rale o turbulentnoj ljubavi sa Anom Nikolić

"Postajem starleta zato što me je uvukla u taj mulj": Rale o turbulentnoj ljubavi sa Anom Nikolić

Nova pre 5 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale već nekoliko godina je u burnoj ljubavi sa pevačicom Anom Nikolić, a sada je progovorio o njihovim problemima. Rale je u poslednje vreme jedna od glavnih tema medija, ali kako kaže, nije srećan zbog toga. - Nisam ja… »
"Starleta sam, uvukla me je u taj mulj": Rale besan, progovorio o drami sa bivšom ženom, spomenuo i Anu

"Starleta sam, uvukla me je u taj mulj": Rale besan, progovorio o drami sa bivšom ženom, spomenuo i Anu

Mondo pre 5 sati
Kompozitor Goran Ratković Rale, inače dečko pevačice Ane Nikolić, rešio je da otvori dušu i progovori o nedavnim skandalima u njegovom privatnom životu, ali i ljubavnom životu generalno. Rale je istakao da mu se ovolika zastupljenost u medijima i javnom… »
"Polako postajem starleta, zato što me uvukla u taj mulj", Rale o Ani Nikolić i bivšoj ženi: "Ona je odlučila"

"Polako postajem starleta, zato što me uvukla u taj mulj", Rale o Ani Nikolić i bivšoj ženi: "Ona je odlučila"

Telegraf pre 6 sati
Poznati kompozitor Goran Ratković Rale, neposredno pre nego što je morao na operaciju srca, dao je veliki intervju u kojem je potpuno otvorio dušu o gorućim temama iz svog privatnog života. Njegova romansa sa pop zvezdom Anom Nikolić već mesecima ne… »
"Polako postajem starleta zato što me uvukla u taj mulj" Rale o Ani Nikolić, progovorio i o bivšoj ženi: "Ona je odlučila"

"Polako postajem starleta zato što me uvukla u taj mulj" Rale o Ani Nikolić, progovorio i o bivšoj ženi: "Ona je odlučila"

Blic pre 6 sati
Otkriva da je ljubav između njega i Ane planula nakon dugogodišnjeg poznanstva, a najveći izazov u vezi je međusobna ljubomora. Objašnjava gaf sa izbacivanjem iz hotela u Dubaiju kao nesporazum zbog neplaćenog mini bara, a ne zbog neplaćene sobe. Poznati… »
"Polako postajem starleta zato što me Ana uvukla u taj mulj" Rale o turbulentnoj ljubavi s Nikolićkom: Progovorio i o bivšoj…

"Polako postajem starleta zato što me Ana uvukla u taj mulj" Rale o turbulentnoj ljubavi s Nikolićkom: Progovorio i o bivšoj…

Kurir pre 7 sati
Kada je neko fatalan po žene onda ljubavna priča te osobe ima više sezona od bilo koje turske serije ili sapunica. Zato kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu, s kojim smo vodili ovaj razgovor pre nego što je operisao srce, ni Vilijam Levi, ni Hose Migel… »

Vesti dana »