Povezane vesti

Vučević o dolasku stranih fakulteta u Srbiju: "Nikada sebi neću oprostiti što sam odustao"

Vučević o dolasku stranih fakulteta u Srbiju: "Nikada sebi neću oprostiti što sam odustao"

NIN pre 3 sata
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević izjavio je za televiziju Pink da sebi "nikada neće oprostiti" što je odustao od Zakona o visokom obrazovanju dok je obavljao funkciju premijera. "I što… »
"Nikad sebi neću oprostiti": Lider SNS Vučević otkrio koju šansu je Srbija propustila dok je bio premijer (video)

"Nikad sebi neću oprostiti": Lider SNS Vučević otkrio koju šansu je Srbija propustila dok je bio premijer (video)

Blic pre 5 sati
Vučević ističe da bi prisustvo stranih univerziteta nateralo državne da budu odgovorniji i konkurentniji Smatra da bi to omogućilo mladima da studiraju na prestižnim univerzitetima bez odlaska u inostranstvo Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna… »
(Video) "Nikad sebi neću oprostiti" Lider SNS Vučević otkrio koju istorijsku šansu je Srbija propustila dok je bio premijer…

(Video) "Nikad sebi neću oprostiti" Lider SNS Vučević otkrio koju istorijsku šansu je Srbija propustila dok je bio premijer…

Dnevnik pre 5 sati
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević naglasio je za Pink televiziju da sebi neće oprostiti jednu stvar od koje je odustao dok je bio premijer Srbije. -Nikad sebi neću oprostiti što sam kao predsednik Vlade odustao od… »

Vesti dana »