Povezane vesti
„Ne zaboravi me“ u Subotici – snažna predstava o bolesti koja menja živote
Nedeljnik 20.04.2026
Nakon izvođenja u Novom Sadu i premijere na Svetski dan pozorišta u Bitef teatru u Beogradu, pozorišna predstava – „Ne zaboravi me“, stiže u Suboticu, 26. aprila, na scenu Jadran, subotičkog Narodnog pozorišta – Narodnog Kazališta -Népszínház. Snažne… »
"Ne zaboravi me" u Subotici - predstava o bolesti koja menja živote
RTV 20.04.2026
SUBOTICA - Nakon izvođenja u Novom Sadu i premijere na Svetski dan pozorišta u Bitef teatru u Beogradu, pozorišna predstava "Ne zaboravi me" stiže u Suboticu, 26. aprila, na scenu Jadran subotičkog Narodnog pozorišta - Narodnog Kazališta -Népszínház… »
„Ne zaboravi me“ u Subotici: Predstava koja pogađa pravo u srce i otvara važna pitanja o starenju i društvu
Dnevnik 20.04.2026
Nakon izvođenja u Novom Sadu i premijere na Svetski dan pozorišta u Bitef teatru u Beogradu, pozorišna predstava - „Ne zaboravi me“, stiže u Suboticu, 26. aprila, na scenu Jadran, subotičkog Narodnog pozorišta - Narodnog Kazališta - Népszínház. Snažne… »
Vesti dana »
Advokatica: Svi privedeni na Slaviji pušteni na slobodu, u pitanju prekršajne prijave
Radio 021 pre 13 satijoš 18 povezanih
Nikola Milutinov sa Olimpijakosom pokorio Evroligu: Real pao u spektakularnom finalu
Dnevnik pre 24 satajoš 29 povezanih
Stari recept - Novak "oduzeo noge" Francuzu, pa pravac drugo kolo!
Sportske.net pre 1 satjoš 95 povezanih
Policiju izgleda zanima samo Pionirski park: Nikad više službenika na ulici, ali zašto nije obezbeđen i skup na Slaviji
N1 Info pre 4 satijoš 25 povezanih
Aksios: Tramp pozvao arapske lidere da potpišu Avramske sporazume
Euronews pre 1 satjoš 46 povezanih