Povezane vesti
"Moja žena je dobijala batine zbog mene..." Muzičar šokirao detaljima iz života: Evo kako je upoznao suprugu
Telegraf pre 23 sata
Miša Mijatović poznati harmonikaš, nedavno je govorio o ženi Milijani. On je sve šokirao izjavom da su je roditelji tukli zbog veze sa njim. Budući da je odrastala u patrijarhalnoj porodici, veza im je počela tajno. - Prvu kafu sam popio od svoje žene… »
Žena zbog njega dobijala batine, a priča o Šabanu Šauliću tera jezu u kosti: Muzičar otkrio šta mu je čitao iz telefona
Mondo pre 1 dan
Muzičar Miša Mijatović je gostujući u jednoj emisiji, pričao o početku ljubavi sa suprugom Milijanom. Istakao je kako je Milijana odrasla u patrijahalnoj porodici i da je njihova veza zbog toga počela tajno. - Prvu kafu sam popio od svoje žene Milijane… »
"Moja žena je dobijala batine zbog mene" Miša Mijatović otvorio dušu pa izneo nepoznate detalje iz života: Ono što je o Šabanu…
Kurir pre 1 dan
Miša Mijatović jedan je od od najuspešnijih jugoslovenskih i srpskih kompozitora sa više od 1.200 pesama i oko trideset instrumentala. Na estradi gotovo da ne postoji muzička zvezda sa kojom Miša nije sarađivao, i i ako se o njegovom radu mnogo znalo… »
"Moja žena je dobijala batine zbog mene": Naš muzičar otkrio šok nepoznate detalje iz života: Evo koliko je imala godina kada…
Blic pre 1 dan
Miša je naglasio da je njihova ljubav bila na prvi pogled, ali su naišli na otpor porodice jer je on bio harmonikaš. Govoreći o smrti Šabana Šaulića, Miša je izrazio ogromnu tugu i šok, rekavši da nije verovao dok nije video vesti. Miša Mijatović poznati… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine (VIDEO)
Vranje news pre 4 satijoš 32 povezane
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih
Crvena zvezda završila sezonu u Evroligi: Crveno-beli bledom igrom nisu imali šanse protiv Barselone
Kurir pre 1 minutjoš 63 povezane
Kraj Zvezdine sezone u Evroligi, Panter i Klajburn pružili Barsi još jednu šansu
RTS pre 1 minutjoš 65 povezanih