Povezane vesti
"Moja žena je dobijala batine zbog mene..." Muzičar šokirao detaljima iz života: Evo kako je upoznao suprugu
Telegraf pre 26 dana
Miša Mijatović poznati harmonikaš, nedavno je govorio o ženi Milijani. On je sve šokirao izjavom da su je roditelji tukli zbog veze sa njim. Budući da je odrastala u patrijarhalnoj porodici, veza im je počela tajno. - Prvu kafu sam popio od svoje žene… »
Žena zbog njega dobijala batine, a priča o Šabanu Šauliću tera jezu u kosti: Muzičar otkrio šta mu je čitao iz telefona
Mondo pre 26 dana
Muzičar Miša Mijatović je gostujući u jednoj emisiji, pričao o početku ljubavi sa suprugom Milijanom. Istakao je kako je Milijana odrasla u patrijahalnoj porodici i da je njihova veza zbog toga počela tajno. - Prvu kafu sam popio od svoje žene Milijane… »
"Moja žena je dobijala batine zbog mene" Miša Mijatović otvorio dušu pa izneo nepoznate detalje iz života: Ono što je o Šabanu…
Kurir pre 27 dana
Miša Mijatović jedan je od od najuspešnijih jugoslovenskih i srpskih kompozitora sa više od 1.200 pesama i oko trideset instrumentala. Na estradi gotovo da ne postoji muzička zvezda sa kojom Miša nije sarađivao, i i ako se o njegovom radu mnogo znalo… »
"Moja žena je dobijala batine zbog mene": Naš muzičar otkrio šok nepoznate detalje iz života: Evo koliko je imala godina kada…
Blic pre 27 dana
Miša je naglasio da je njihova ljubav bila na prvi pogled, ali su naišli na otpor porodice jer je on bio harmonikaš. Govoreći o smrti Šabana Šaulića, Miša je izrazio ogromnu tugu i šok, rekavši da nije verovao dok nije video vesti. Miša Mijatović poznati… »
Vesti dana »
Vozaču koji je udario penzionera kod Pravnog fakulteta 30 dana pritvora
BBC News pre 1 satjoš 71 povezana
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Od autsajdera do šampiona: Kako je Bugarska osvojila Evroviziju i postoji li recept za pobedu?
Euronews pre 7 minutajoš 74 povezane