Povezane vesti
Nikola Kojo i Girls, Boys & Toys u muzičkoj predstavi „Kako sam prestao da pevam pod tušem“
BizLife 20.04.2026
Šta se desi kada se jedan od naših najvoljenijih glumaca vrati svojoj prvoj ljubavi – muzici? „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ je intimna i duhovita muzička ispovest, prošarana pesmama koje su obeležile filmove, serije, predstave, ali i život van… »
Nikola Kojo i Girls, Boys & Toys u muzičkoj predstavi „Kako sam prestao da pevam pod tušem“
Nedeljnik 20.04.2026
Šta se desi kada se jedan od naših najvoljenijih glumaca vrati svojoj prvoj ljubavi – muzici? „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ je intimna i duhovita muzička ispovest, prošarana pesmama koje su obeležile filmove, serije, predstave, ali i život van… »
Kako je Nikola Kojo prestao da peva pod tušem: Muzička predstava velikog glumca i benda Girls, Boys & Toys u mts Dvorani
Danas 20.04.2026
Jednog od naših najznačajnijih glumaca koji je i beskompromisni javni aktivista, Nikolu Koja, publika će imati priliku da vidi u novom izdanju, u uzbudljivoj muzičkoj predstavi koja će dočarati šta se desi kada se on vrati svojoj prvoj ljubavi – muzici… »
Telegraf 20.04.2026
Šta se desi kada se jedan od naših najvoljenijih glumaca vrati svojoj prvoj ljubavi - muzici? „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ je intimna i duhovita muzička ispovest, prošarana pesmama koje su obeležile filmove, serije, predstave, ali i život van… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 31 povezana
Prenos, Srbija - Poljska: Naše odbojkašice u borbi za bronzu na Evropskom prvenstvu
Večernje novosti pre 12 minutajoš 10 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 48 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 26 povezanih
Mali: U ponoć počinje prijava punoletnih građana za 6.000 dinara
RTV Novi Pazar pre 22 minutajoš 19 povezanih