Povezane vesti
Nikola Kojo i Girls, Boys & Toys u muzičkoj predstavi „Kako sam prestao da pevam pod tušem“
Nedeljnik pre 2 sata
Šta se desi kada se jedan od naših najvoljenijih glumaca vrati svojoj prvoj ljubavi – muzici? „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ je intimna i duhovita muzička ispovest, prošarana pesmama koje su obeležile filmove, serije, predstave, ali i život van… »
Kako je Nikola Kojo prestao da peva pod tušem: Muzička predstava velikog glumca i benda Girls, Boys & Toys u mts Dvorani
Danas pre 2 sata
Jednog od naših najznačajnijih glumaca koji je i beskompromisni javni aktivista, Nikolu Koja, publika će imati priliku da vidi u novom izdanju, u uzbudljivoj muzičkoj predstavi koja će dočarati šta se desi kada se on vrati svojoj prvoj ljubavi – muzici… »
Nikola Kojo i Girls, Boys & Toys u muzičkoj predstavi „Kako sam prestao da pevam pod tušem“
Telegraf pre 3 sata
Šta se desi kada se jedan od naših najvoljenijih glumaca vrati svojoj prvoj ljubavi - muzici? „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ je intimna i duhovita muzička ispovest, prošarana pesmama koje su obeležile filmove, serije, predstave, ali i život van… »
Vesti dana »
Vlada: Bez saglasnosti Ministarstva za evropske integracije nema usvajanja propisa usklađenih sa EU
In medija pre 35 minutajoš 45 povezanih
Zasad nema podataka o šteti ili povredama od jakog zemljotresa kod Japana
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Bagei: SAD nisu ozbiljne, nema uslova za novu rundu diplomatije
Politika pre 36 minutajoš 57 povezanih
Sneg stiže u Srbiju, evo i kada: Otkrivamo koji delovi će se zabeleti
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Obradović pred Barselonu: Ovo su utakmice koje određuju sezonu, nema izgovora
RTV pre 5 minutajoš 32 povezane