Povezane vesti

Nikola Kojo i Girls, Boys & Toys u muzičkoj predstavi „Kako sam prestao da pevam pod tušem“

Nikola Kojo i Girls, Boys & Toys u muzičkoj predstavi „Kako sam prestao da pevam pod tušem“

Nedeljnik pre 2 sata
Šta se desi kada se jedan od naših najvoljenijih glumaca vrati svojoj prvoj ljubavi – muzici? „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ je intimna i duhovita muzička ispovest, prošarana pesmama koje su obeležile filmove, serije, predstave, ali i život van… »
Kako je Nikola Kojo prestao da peva pod tušem: Muzička predstava velikog glumca i benda Girls, Boys & Toys u mts Dvorani

Kako je Nikola Kojo prestao da peva pod tušem: Muzička predstava velikog glumca i benda Girls, Boys & Toys u mts Dvorani

Danas pre 2 sata
Jednog od naših najznačajnijih glumaca koji je i beskompromisni javni aktivista, Nikolu Koja, publika će imati priliku da vidi u novom izdanju, u uzbudljivoj muzičkoj predstavi koja će dočarati šta se desi kada se on vrati svojoj prvoj ljubavi – muzici… »

Telegraf pre 3 sata
Šta se desi kada se jedan od naših najvoljenijih glumaca vrati svojoj prvoj ljubavi - muzici? „Kako sam prestao da pevam pod tušem“ je intimna i duhovita muzička ispovest, prošarana pesmama koje su obeležile filmove, serije, predstave, ali i život van… »

Vesti dana »