Povezane vesti

"Prevario sam je sa 21 godinu mlađom": Naš pevač iskreno o razvodu od koleginice

"Prevario sam je sa 21 godinu mlađom": Naš pevač iskreno o razvodu od koleginice

Nova pre 1 dan
Nekadašnji frontmen popularne dens grupe "Beat Street", Husein Alijević Husa, otvoreno je otkrio razlog razvoda od bivše supruge i koleginice Dušanke Bekić Bebe. Husa i Beba iz grupe "Beet Street" proveli su 11 godina u braku tokom kojih su dobili i… »
"Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom" Naš pevč priznao da se razveo nakon 11 godine braka i otkrio zašto

"Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom" Naš pevč priznao da se razveo nakon 11 godine braka i otkrio zašto

Kurir pre 1 dan
Husein Alijević Husa progovorio je o krahu braka sa svojom prvom suprugom Dušankom Dekić Bebom. Beba je, podsetimo, bila pevačica i koreograf grupe "Beat Street". Prema Husinim rečima, jaz između njih nastao je zbog njenih prekomernih poslovnih obaveza… »
"Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom": Naš pevač šokirao nakon razvoda od pevačice sa kojom je bio 11 godina u braku, imaju…

"Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom": Naš pevač šokirao nakon razvoda od pevačice sa kojom je bio 11 godina u braku, imaju…

Blic pre 1 dan
Naglasio je da je loš period u braku sa Bebom trajao četiri godine pre konačnog kraha veze. Trenutno je u braku sa 21 godinu mlađom Andreom, a razlika u godinama im ne smeta; smatra da mala ljubomora doprinosi dinamici njihove veze. Nekadašnji frontmen… »
Pevač se razveo nakon 11 godina ljubavi, pa priznao svima: "Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom"

Pevač se razveo nakon 11 godina ljubavi, pa priznao svima: "Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom"

Telegraf pre 1 dan
Husein Alijević Husa, nekadašnji frontmen grupe "Beat Street", progovorio je o svojoj bivšoj ženi i otkrio zašto je došlo do ljubavnog brodoloma. Beba je bila pevačica i koreograf grupe "Beat Street", a sa Husom je godinama bila u vezi, a potom i u 11… »

Vesti dana »