Povezane vesti
Čuveni Hercegovac iz Jablanice nasrnuo na sudiju, skandal potresao Francusku, preti mu suspenzija od 5 meseci
Telegraf pre 1 dan
Fudbaleri Nanta nalaze se pred ispadanjem iz Lige 1, pošto su tokom vikenda vezali treći uzatopni remi, protiv Bresta odigrali 1:1, i tako i šesti duel u nizu ostali bez slavlja. Legendarni Vahid Halihodžić nije mogao da se smiri zbog određenih sudijskih… »
"Nek me kazne na 10 godina, završio sam sa fudbalom!" Jugoslovenska legenda grmela i pravila haos posle utakmice!
Kurir pre 21 sat
Vahid Halilhodžić (73) je u martu dobio težak zadatak da pomogne Nantu da ostane u Ligi 1. Nant, u kojem je Halihodžić igrao i koji je vodio već ranije kao trener, nalazi se u teškoj situaciji na pretposlednjem mestu na tabeli. Remi na domaćem terenu… »
"Nek me kazne 10 godina, završio sam sa fudbalom": Jugoslovenska legenda napravila haos u Francuskoj
Mondo pre 1 dan
Legendarni fudbaler Vahid Halilhodžić, čuveni as Veleža, reprezentacije Jugoslavije i Nanta u kojem je jedan od najboljih igrača svih vremena, ponovo je u centru pažnje. Ovog puta kao trener tog francuskog kluba, koji je nedavno preuzeo kako bi mu… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Nova ekonomija pre 49 minutajoš 19 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme: Kiša tokom dana, na jugu obilnije padavine
Insajder pre 3 satajoš 20 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Beta pre 24 minutajoš 9 povezanih