Povezane vesti
Dvojica nepoznatih muškaraca pratila devojčice u školi: Jeziv slučaj u Čačku, slučaj prijavljen.
Mondo 20.04.2026
Jedan građanin iz Čačka prijavio je policiji uznemirujući događaj koji se, prema njegovim navodima, dogodio sinoć oko 19 i 30 u blizini jednog školskog dvorišta u gradu na Moravi, kada su njegove ćerke, kako tvrdi, bile praćene od strane dvojice… »
Incident u Čačku: Zabrinuti otac prijavio uznemiravanje kćerki u školskom dvorištu
B92 20.04.2026
Jedan građanin iz Čačka prijavio je policiji uznemirujući događaj koji se, prema njegovim navodima, dogodio sinoć oko 19 i 30 u blizini jednog školskog dvorišta u Čačku, kada su njegove ćerke, kako tvrdi, bile praćene od strane dvojice nepoznatih… »
"Dvojica nepoznatih muškaraca pratila moje ćerke u školskom dvorištu", horor u Čačku: Otac sve video i prijavio.
Telegraf 20.04.2026
Jedan građanin iz Čačka prijavio je policiji uznemirujući događaj koji se, prema njegovim navodima, dogodio sinoć oko 19 i 30 sati u blizini jednog školskog dvorišta u gradu na Moravi, kada su njegove ćerke, kako tvrdi, bile praćene od strane dvojice… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 3 satajoš 44 povezane
Ponoš: Vučić neće žuriti sa raspisivanjem izbora posle vesti iz Strazbura i Brisela
Radio 021 pre 16 minutajoš 51 povezana
Rezolucija EP o Srbiji: kritike, zabrinutost i pozivi da se suspenduje evropski novac (VIDEO)
Insajder pre 46 minutajoš 24 povezane
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 4 satijoš 50 povezanih
Drama u Nišu: Devojčicu (11) udario automobil dok je vozila bicikl, hitno prevezena u bolnicu
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih