Povezane vesti

"Želeo je da se pomirimo" Goga Gačić otkrila kako je saznala da Marko ima ljubavnicu: "Više me je bolela izdaja nego javno…

"Želeo je da se pomirimo" Goga Gačić otkrila kako je saznala da Marko ima ljubavnicu: "Više me je bolela izdaja nego javno…

Blic pre 4 sati
Goga je istakla da nije sumnjala u supruga dok sasvim slučajno nije otkrila istinu preko njegovog telefona. Marko je isprva negirao aferu, ali Goga je odlučila da ga pusti nakon izdaje. Pevačica Goga Gačić razvela se od kolege Marka Gačića nakon osam… »
"Više me je bolela izdaja nego javno poniženje": Goga Gačić otkrila kako je saznala da njen bivši muž ima ljubavnicu

"Više me je bolela izdaja nego javno poniženje": Goga Gačić otkrila kako je saznala da njen bivši muž ima ljubavnicu

Nova pre 4 sati
Goga Gačić se nakon osam godina braka s pevačem Markom Gačićem razvela, a glavni razlog za krah njihove ljubavi bila je njegova prevara s konobaricom iz Beča. Iako se u medijima spekulisalo o načinu na koji je saznala za aferu, Goga ističe da do tog… »
"Videla sam slučajno telefon, želeo je da se pomirimo": Goga otkrila kako je uhvatila Marka i ljubavnicu

"Videla sam slučajno telefon, želeo je da se pomirimo": Goga otkrila kako je uhvatila Marka i ljubavnicu

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Goga Gačić razvela se od kolege Marka Gačića nakon osam godina braka, a glavni razlog za krah njihove ljubavi bila je njegova prevara sa konobaricom iz Beča. Goga je sada po prvi put javno ogolila dušu i otkrila kako je zaista izgledao trenutak… »
Ljubavnicu više ne krije, a njegova bivša žena koju je ostavio zbog konobarice sad otkrila sve: Želeo je da se pomirimo...

Ljubavnicu više ne krije, a njegova bivša žena koju je ostavio zbog konobarice sad otkrila sve: Želeo je da se pomirimo...

Kurir pre 5 sati
Goga Babić i Marko Gačić razveli su se nakon 8 godina braka, a razlog tome je prevara pevača. On je još dok je bio u braku upoznao izvesnu konobaricu iz Beča i ušao u odnos s njom. Supruga Goga našla je poruke u telefonu pevača i tada je odlučila da je… »

Vesti dana »