Povezane vesti
Japanac došao da volontira u Srbiju pa otkrio šta mu je najčudnije: „Shvatio sam nešto važno…“
Dnevnik pre 22 dana
Mladi volonter iz Japana stigao je u malu srpsku varošicu sa željom da dve godine provede pomažući lokalnoj zajednici, a u tom procesu otkrio je brojne razlike u načinu života, mentalitetu i svakodnevici koje su ga, kako kaže, i iznenadile i oduševile… »
Japanac se doselio u srpsku varošicu! Otkrio šta je drugačije u Srbiji, pa spomenuo i Kineze: "Shvatio sam..."
Telegraf pre 22 dana
Program Japanske agencije za međunarodnu saradnju u okviru Ministarstva spoljnih poslova omogućava mladima iz Japana da volontiraju širom sveta. U Srbiji ih je trenutno devetoro. Jedan od njih je tridesetogodišnji Kazuma Sugano iz Tokija, koji je došao… »
Šta Japanac, i to poreklom iz velikog Tokija, radi u malenom Ćićevcu?! Kazuma: "Najviše me fascinira vaša otvorenost prema…
Blic pre 22 dana
Pre dolaska u Srbiju, Kazuma je znao malo o zemlji, ali ga je fascinirala otvorenost ljudi i razlike između naroda Radi u udruženju 'Okular', pomažući deci sa smetnjama u razvoju i prevodeći japanske knjige za decu Mladi iz Japana volontiraju širom… »
Japanac zamenio Tokio srpskom varošicom: Zbog onoga što nosi na rancu mu svi skidaju kapu
Mondo pre 23 dana
Program Japanske agencije za međunarodnu saradnju u okviru Ministarstva spoljnih poslova omogućava mladima iz Japana da volontiraju širom sveta. U Srbiji ih je trenutno devetoro. Jedan od njih je tridesetogodišnji Kazuma Sugano iz Tokija, koji je došao… »
Vesti dana »
Srbi ne mogu da sastave rečenicu od uzbuđenja: Prva izjava grupe "Lavina" nakon prolaska u finale Evrovizije
Mondo pre 5 minutajoš 28 povezanih
SAD i Kina završile pregovore u Seulu uoči sastanka Trumpa i Xija
Bloomberg Adria pre 30 minutajoš 22 povezane
Danas počinje Sabor SPC, na dnevnom redu i odluka o sudbini vladike koji je podržao studente
Serbian News Media pre 45 minutajoš 19 povezanih
Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 18 stepeni.
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 20 povezanih