Povezane vesti

Jasmin Levi sa našim pasošem osvaja Ameriku! Muzička diva ponosno ističe: "Sada sam potpuno Srpkinja, naučiću i srpski"

Jasmin Levi sa našim pasošem osvaja Ameriku! Muzička diva ponosno ističe: "Sada sam potpuno Srpkinja, naučiću i srpski"

Blic pre 11 sati
Njena muzika kombinuje sefardsku tradiciju, flamenko i moderan mediteranski zvuk, stvarajući univerzalni jezik ljubavi Jasmin je emotivno govorila o vezi sa Srbijom i izrazila želju da nauči srpski, ističući sličnost tuge sa domaćom publikom U čuvenom… »
Svetska diva sa srpskim pasošem osvaja Ameriku: Muzička magija Jasmin Levi u Čikagu VIDEO

Svetska diva sa srpskim pasošem osvaja Ameriku: Muzička magija Jasmin Levi u Čikagu VIDEO

B92 pre 11 sati
Pevačka diva Jasmin Levi koja ima i srpski pasoš održala je koncert za pamćenje u čuvenom Stjudebejker teatru u Čikagu. Publika, među kojom je bio i ljudi iz Beograda i regiona, ostala je bez daha pred glasom koji se transformiše neverovatnom lakoćom… »
Jasmin Levi sa srpskim pasošem osvaja Ameriku! Muzička diva svima ponosno ističe: "U Beogradu sam pronašla svoj mir i dom"

Jasmin Levi sa srpskim pasošem osvaja Ameriku! Muzička diva svima ponosno ističe: "U Beogradu sam pronašla svoj mir i dom"

Kurir pre 12 sati
U čuvenom Stjudebejker teatru u Čikagu održan je sinoć koncert Jasmin Levikoji će se dugo pamtiti. Publika, među kojom je bio i ljudi iz Beograda i regiona, ostala je bez daha pred glasom koji se transformiše neverovatnom lakoćom. Jasmin je prisutne… »

Vesti dana »