Povezane vesti

"Tvoji su ogorčeni" Pljušte žestoke reči Janjuša na Asminov račun: Maja će ti iskopati oči, u svemu je dobra, samo u ljubavi…

"Tvoji su ogorčeni" Pljušte žestoke reči Janjuša na Asminov račun: Maja će ti iskopati oči, u svemu je dobra, samo u ljubavi…

Kurir pre 18 sati
Marko Janjušević Janjuš je ove nedelje vođa, pa se tokom podele budžeta oratio Asminu Durdžiću i Maji Marinković. Naime, on je ovom prilikom opleo po njima i njihovom ponašanju tokom ove sezone u rijalitiju. Maja i Asmin su imali burnu svađu, a sada su… »
Janjuš unakazio Asmina, sasuo mu sve u lice, pa pomenuo Maju: "Uništiće ti život, roditelji su ti..."

Janjuš unakazio Asmina, sasuo mu sve u lice, pa pomenuo Maju: "Uništiće ti život, roditelji su ti..."

Telegraf pre 19 sati
Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš tokom podele budžeta se obratio Maji Marinković i Asminu Durdžiću i žestoko opleo po njima i njihovom ponašanju u ovoj sezoni rijalitija. - Ja sam sa tobom top ove sezone. Ja sam možda trezvenije glave. Ulaskom u… »
Janjuš unakazio asmina: Sasuo mu sve u facu, njemu nije bilo dobro: "Maja će te demolirati, roditelji su ti ogorčeni"

Janjuš unakazio asmina: Sasuo mu sve u facu, njemu nije bilo dobro: "Maja će te demolirati, roditelji su ti ogorčeni"

Blic pre 19 sati
Janjuš je Asminu zamerio ponašanje prema porodici i vređanje dece, najavljujući mu loše posledice veze sa Majom. Asmin je pokušao da objasni svoje razloge, tvrdeći da nije želeo da tuži bivšu partnerku i da je više puta pokušao da vidi svoje dete… »

Vesti dana »