Povezane vesti
(Foto) Bolest mu polako krade život! Supruga Brusa Vilisa otkrila potresnu stranu bolesti: On misli da je sve u redu, evo kako…
Dnevnik pre 10 sati
Čuveni glumac Brus Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijom od 2023. A godinu dana ranije dijagnostikovana mu je afazija, pod kojom se podrazumevaju poteškoće u govoru i razumevanju jezika. Napunio je nedavno 71 godinu. Porodica je otkrila detalje… »
Uznapredovala bolest Brusa Vilisa: Žena otkrila bolne detalje, on je potpuno nesvestan šta mu se dešava
Mondo pre 10 sati
Ema Heming Vilis koja je od 2009. u braku sa slavnim glumcem, rekla je da nije svestan svoje dijagnoze. "Blagoslov i prokletstvo je što Brus nikada nije shvatio – nikada nije povezao da ima ovu bolest. I ja sam zaista srećna zbog toga. Zaista sam srećna… »
Brus Vilis više nije svestan, glumac u sve težem stanju: Žena se oglasila, otkrila potresne detalje
Telegraf pre 11 sati
Ema Heming Vilis koja je od 2009. u braku sa slavnim glumcem, rekla je da glumac Brus Vilis više nije svestan svoje dijagnoze. „Blagoslov i prokletstvo je što Brus nikada nije shvatio - nikada nije povezao da ima ovu bolest. I ja sam zaista srećna zbog… »
Brus Vilis potpuno nesvestan šta mu se dešava: Bolest neumoljivo napreduje, porodica otkrila srceparajuće detalje!
Kurir pre 11 sati
Ema Heming Vilis koja je od 2009. u braku sa slavnim glumcem, rekla je da nije svestan svoje dijagnoze. „Blagoslov i prokletstvo je što Brus nikada nije shvatio – nikada nije povezao da ima ovu bolest. I ja sam zaista srećna zbog toga. Zaista sam srećna… »
Vesti dana »
Majka i šestoro dece poginuli u stravičnoj eksploziji: Užas u Pensilvaniji, u trenu planula cela kuća
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana