Povezane vesti
Tramp: Sporazum s Iranom biće potpisan danas, Izrael me nije nagovorio na rat
Nedeljnik pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će sporazum s Iranom biti potpisan danas u Pakistanu, i da je spreman da se sastanke s najvišim iranskim zvaničnicima ako se postigne napredak u pregovorima. Tramp je u intervjuu za Fox njuz rekao da su Stiv… »
Tramp: Izrael me nije nagovorio da napadnem Iran
Politika pre 4 sati
Tramp je, takođe, rekao da će „rezultati u Iranu biti neverovatni”. VAŠINGTON – Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da ga Izrael nije nagovorio da napadne Iran. „Izrael me nikada nije nagovorio na rat sa Iranom, rezultati od 7. oktobra jesu… »
Trump: Primirje s Iranom se verovatno ne produžava, Ormuz ostaje zatvoren bez sporazuma
Bloomberg Adria pre 6 sati
Američki predsednik Donald Trump rekao je da verovatno neće produžiti dvonedeljni prekid vatre sa Iranom, čime se povećava pritisak na pregovarače da postignu dogovor o okončanju rata. Trump je u telefonskom intervjuu u ponedeljak rekao da primirje, koje… »
Trump: Sporazum s Iranom bit će potpisan danas
SEEbiz pre 6 sati
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump je za Fox News rekao da će sporazum s Iranom biti potpisan danas u Pakistanu, nadovezujući se na raniji intervju za New York Post u kojem je rekao da su JD Vance i američka delegacija na putu za Islamabad na… »
Sam odlučio i ne kaje se Tramp: Izrael me nije nagovorio da napadnem Iran
Dnevnik pre 7 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da ga Izrael nije nagovorio da napadne Iran. "Izrael me nikada nije nagovorio na rat sa Iranom, rezultati od 7. oktobra jesu potvrdili moje doživotno uverenje da Iran nikada ne može da ima nuklearno oružje… »
Ima na sajtu Američka delegacija večeras u Islamabadu: Najava pregovora sa Iranom
Večernje novosti pre 7 sati
AMERIČKA delegacija će večeras stići u Islamabad na pregovore sa Iranom, rekao je predsednik SAD Donald Tramp i dodao da su obe strane ozbiljne u vezi sa predstojećim sastankom, prenose mediji. AP photo/Julia Demaree Nikhinson (STF) Tramp je dodao da je… »
Tramp opet zaoštrio: Verovatno nećemo produžiti primirje s Iranom
Nedeljnik pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da smatra da prekid vatre sa Iranom ističe „u sredu uveče po vremenu u Vašingtonu“, ali je dodao da je „vrlo malo verovatno“ da će ga produžiti ako ne dođe do dogovora. „Vrlo je malo verovatno da bih ga… »
"Gledam i čitam lažne vesti", Tramp: Izrael me nije nagovorio da napadnem Iran
Večernje novosti pre 8 sati
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je danas da ga Izrael nije nagovorio da napadne Iran. Foto: Profimedia/ ZUMAPRESS.com / MEGA - Izrael me nikada nije nagovorio na rat sa Iranom, rezultati od 7. oktobra jesu potvrdili moje doživotno uverenje da Iran… »
Tramp: Malo verovatno produženje primirja s Iranom
N1 Info pre 9 sati
Američki predsednik Donald Tramp je danas izjavio da je malo verovatno da će produžiti prekid vatre sa Iranom. Dvonedeljni prekid vatre je proglašen 7. aprila, navodi AP. Tramp je poručio da će Ormuski moreuz biti zatvoren za saobraćaj sve dok Vašington… »
"Izrael me nije uvukao u rat sa Iranom": Tramp se javio uoči ključnog sastanka na Bliskom istoku
Mondo pre 10 sati
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži "Truth social" uoči dogovora sa Iranom koji bi mogao večeras da bude sklopljen i ozvaničen u Islamadabu u Pakistanu. Istakao je ranije u toku da je za Sjedinjene Države glavni uslov… »
"Bibi nije kriv"
B92 pre 10 sati
U novoj objavi na mreži "Truth Social", američki predsednik Donald Tramp istakao je da ga Izrael nije "nagovorio" na rat sa Iranom, nakon izveštaja da je izraelski premijer Benjamin Netanjahu vršio pritisak na njega da pokrenu zajednički napad na Iran… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 21. april: Oblačno sa povremenom kišom, temperatura do 18 stepeni
Beta pre 3 satajoš 3 povezane
Majka i šestoro dece poginuli u stravičnoj eksploziji: Užas u Pensilvaniji, u trenu planula cela kuća
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana