Povezane vesti

Arnautović otvorio dušu: „Upao sam u tešku depresiju!“

Arnautović otvorio dušu: „Upao sam u tešku depresiju!“

Hot sport pre 9 sati
Traumatično iskustvo za njega! Marko Arnautović je svojevremeno nastupao u Kini, ali iz tog perioda ne nosi preterano lepa sećanja. Naime, kako i sam kaže, nakon dugih testiranja, upao je u depresiju. „Morao sam da prođem deset provera, pet testova krvi… »
Arnautović otkrio kako je u jednom delu karijere prolazio kroz težak period: "Niko to nije znao"

Arnautović otkrio kako je u jednom delu karijere prolazio kroz težak period: "Niko to nije znao"

Dnevnik pre 9 sati
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović otkrio je kako u jednom delu karijere prolatio kroz težak period. Precizirao je Arnautović da se to dogodilo kada je jedno vreme igrao u Kini. "Morao sam da prođem deset provera, pet testova krvi, i još toliko… »
Niko nije znao kroz šta prolazi: Arnautović otkrio istinu o svom zdravstvenom problemu

Niko nije znao kroz šta prolazi: Arnautović otkrio istinu o svom zdravstvenom problemu

Euronews pre 10 sati
Marko Arnautović svakako predstavlja najveće fudbalsko ime koje je u XXI veku zaigralo u dresu Crvene zvezde. Fudbaler koji je tek proslavio svoj 37. rođendan očekuje da će u sezoni na imaku podići oba srpska klupska trofeja, a u podkastu "Servus" otkrio… »
Arnautović o problemima sa depresijom: "Niko to nije znao"

Arnautović o problemima sa depresijom: "Niko to nije znao"

B92 pre 10 sati
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović otkrio je kako u jednom delu karijere prolatio kroz težak period. Precizirao je Arnautović da se to dogodilo kada je jedno vreme igrao u Kini. "Morao sam da prođem deset provera, pet testova krvi, i još toliko… »
"Upao sam u tešku depresiju! Bilo je baš ozbiljno..." Marko Arnautović šokirao! Niko nije znao da je napadač Zvezde prošao…

"Upao sam u tešku depresiju! Bilo je baš ozbiljno..." Marko Arnautović šokirao! Niko nije znao da je napadač Zvezde prošao…

Kurir pre 11 sati
Iako Marko Arnautović ove dane provodi u slavljeničkoj atmosferi, obeleživši 37. rođendan i jurišajući na "duplu krunu" sa Crvenom zvezdom, njegov put nije uvek bio posut ružama. Gostujući u podkastu „Servus“, on se prisetio mračnijeg perioda svoje… »
"Bio sam u teškoj depresiji": Arnautović otvoreno o paklu koji je prošao

"Bio sam u teškoj depresiji": Arnautović otvoreno o paklu koji je prošao

Mondo pre 11 sati
Poznati fudbaler Marko Arnautović, rešio je da završnicu karijere provede u Crvenoj zvezdi. U klub, za koji nikad nije krio da ga voli i navija, stigao je kao najveće letnje pojačanje, kao najveće svetsko ime. Ipak, do izgradnje takve reputacije nije… »
"Upao sam u tešku depresiju!" Marko Arnautović otkrio ono što je malo ko dosad znao

"Upao sam u tešku depresiju!" Marko Arnautović otkrio ono što je malo ko dosad znao

Večernje novosti pre 11 sati
Fudbaler Crvnee zvezde, Marko Arnautović, otkrio je da je bio u depresiji dok je nosio dres Šangaj SIPG-a. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Za vreme pandemije korona virusa – Arnautović je nastupao za Šangaj Port. Mere su bile rigorozne, a Austrijanac… »
Marko Arnautović: "Bio sam u ozbiljnoj depresiji, niko to nije..."

Marko Arnautović: "Bio sam u ozbiljnoj depresiji, niko to nije..."

Telegraf pre 11 sati
Marko Arnautović je u nedelju proslavio 37. rođendan, sa Crvenom zvezdom je na pragu titule, dok se bori i za trofej Kupa Srbije... Međutim, nije sve bilo tako idealno za Arnautovića tokom karijere, a u podkastu "Servus" otkrio je kako je sve izgledalo u… »

Vesti dana »