Povezane vesti

Poznata Srpkinja rodila troje dece fudbaleru: Šuškalo se da ga je varala, pa se javno oglasila! Sada je imala estetski zahvat…

Poznata Srpkinja rodila troje dece fudbaleru: Šuškalo se da ga je varala, pa se javno oglasila! Sada je imala estetski zahvat…

Kurir pre 15 sati
Supruga proslavljenog golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, i dalje je u centru pažnje javnosti zahvaljujući svom izgledu. Uprkos tome što je majka troje dece, Ana ponovo potvrđuje da neguje formu i izgleda besprekorno. Na svom Instagram profilu… »
"Ja sam mu žena, ne varamo se, da li razumeš?" Poznata Srpkinja ima troje dece sa fudbalerom, a sad pokazala kako izgleda…

"Ja sam mu žena, ne varamo se, da li razumeš?" Poznata Srpkinja ima troje dece sa fudbalerom, a sad pokazala kako izgleda…

Blic pre 16 sati
Na Instagramu je pokazala rezultate operacije nosa, a njen novi izgled izazvao je brojne komentare. Ana je ranije bila meta tračeva i skandala tokom Svetskog prvenstva u Kataru, ali je sve priče izričito demantovala. Supruga našeg proslavljenog golmana… »

Vesti dana »