Povezane vesti
"Raskrvarila me je, bilo je baš bolno": Breskvica iznenadila priznanjem, otkrila detalje incidenta
Mondo pre 38 minuta
Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica otvorila je dušu i otkrila detalje sa svojih nastupa koji do sada nisu bili poznati javnosti. Iako važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica, priznaje da scena sa sobom nosi i neprijatne, pa čak i bolne… »
"Raskrvarila me je na nastupu, bilo je bolno", Breskvica šokirala priznanjem: "To je bila neprijatna situacija"
Telegraf pre 2 sata
Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica otvorila je dušu i otkrila detalje sa svojih nastupa koji do sada nisu bili poznati javnosti. Iako važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica, priznaje da scena sa sobom nosi i neprijatne, pa čak i bolne… »
"Devojka mi je raskrvarila glavu" Breskvica doživela neprijatnu situaciju na nastupu
Kurir pre 7 sati
Anđela Ignjatović Breskvica, otkrila je u jednom potkastu da je imala situaciju na nastupu koja nije bila nimalo prijatna. Pevačica je jednom prilikom nakon nastupa ispunila želju svojim fanovima da se slika sa njima, a onda joj je jedna devojčica… »
Vesti dana »
Kos: „Sve smo više zabrinuti zbog dešavanja u Srbiji, procenjujemo da li ispunjava uslove za isplate“
Serbian News Media pre 23 minutajoš 46 povezanih
Objavljen snimak američkog upada na iranski brod! Munjevit desant marinaca tokom noćne akcije, uleteli kao furije, spustili se užadima! (video)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Tokom skupštinske rasprave vlast i opozicija o temama koje nisu na dnevnom redu
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
SSP: Šapić se bavi imenom novog mosta preko Save a ne pominje pogibiju radnika na gradilištu
Beta pre 6 satijoš 31 povezana
Zemljotres jačine 7,4 jedinice pogodio Japan, izdato upozorenje na cunami
RTS pre 4 satijoš 35 povezanih