Povezane vesti
"Ti si nevaspitana i lopov!" Pevačica optužila koleginicu za krađu bakšiša: "Rekla mi je da sam nesposobna"
Telegraf pre 11 sati
Pevačica Nataša Alimpić otvoreno je progovorila o, kako tvrdi, sve češćem problemu na estradi - nesuglasicama oko bakšiša tokom nastupa, ističući da takve situacije narušavaju odnose među muzičarima. Ona navodi da je problem mnogo prisutniji nego što se… »
"Ti si nevaspitani lopov" Pevačica optužila koleginicu za krađu bakšiša: "Da si najveća zvezda, nemaš prava da mi uzimaš hleb"…
Blic pre 13 sati
Nataša je naglasila da krađa među kolegama nije prihvatljiva i da je rad u estradi timski posao. Sandra je tvrdila da je imala dogovor sa vlasnikom lokala, ali je Natašu nazvala nesposobnom i uvredila je. Pevačica Nataša Alimpić žestoko je komentarisala… »
Pevačicu pamte po pljački butika, a sad je koleginica razotkrila zbog krađe bakšiša! Nataša Alimpić žestoko: Nevaspitani…
Kurir pre 14 sati
Pevačica Nataša Alimpić otvoreno je govorila o problemu krađe bakšiša na estradi, ističući da je ta pojava mnogo češća nego što se javno priznaje. Tom prilikom podelila je i lično iskustvo, navodeći da je neprijatnu situaciju doživela sa koleginicom i… »
Vesti dana »
Danas oblačno i nestabilno vreme: Kiša tokom dana, na jugu obilnije padavine
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 32 minutajoš 11 povezanih
Izvori tvrde da su Trampove objave na mrežama zakomplikovale pregovore s Iranom
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih
Vujić: Spremni da damo dodatne garancije za puštanje Mladića, to nije pitanje politike
Euronews pre 36 minutajoš 5 povezanih
AMSS: Klizavi kolovozi, u gradskim sredinama moguće saobraćajne gužve
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih