Povezane vesti
"Imam maglu u glavi": Udovica Milorada Mandića Mande otvorila dušu o problemima sa kojima se suočava
Mondo 20.04.2026
Glumica i supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, Anja Mandić, gostovala je u jednom podkastu gde je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i borbi sa zaboravnošću. U vremenu kada su ljudi sve više opterećeni brzim tempom života i brojnim… »
Mandina udovica otkrila sa čime se suočava: Anja priznala: "Imam maglu u glavi, počelo je da me nervira"
Blic 20.04.2026
Anja Mandić otvoreno je govorila o svojim svakodnevnim izazovima i zaboravnosti u popularnom podkastu. Umesto digitalnih planera, Anja koristi neobičnu metodu – šalje sama sebi SMS poruke sa podsetnicima. Poznata glumica i supruga pokojnog velikana našeg… »
"Imam maglu u glavi" Mandina udovica priznala sa čime se bori: "Počelo je da me nervira!"
Telegraf 20.04.2026
Glumica i supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, Anja Mandić, gostovala je u jednom podkastu gde je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i borbi sa zaboravnošću. U vremenu kada su ljudi sve više opterećeni brzim tempom života i brojnim… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Sledi dogovor Gaspromnjefta i MOL-a, pa odobrenje američke administracije
N1 Info pre 9 minutajoš 40 povezanih
RTS: Uhapšen i zamenik komandanta Interventne jedinice 92 za kojim se tragalo
Beta pre 2 satajoš 37 povezanih
SAD izvele nove udare na ciljeve u Iranu, Teheran uzvratio udarima na Bahrein, Kuvajt i Jordan
Beta pre 55 minutajoš 37 povezanih
MUP upozorava građane: Ne nasedajte na lažne poruke o saobraćajnim kaznama
Rešetka pre 40 minutajoš 20 povezanih
Uzbudljivo finala NBA lige - Niksi preokretom savladali Spurse i poveli sa 3:1 (VIDEO)
RTV pre 2 satajoš 29 povezanih