Povezane vesti
"Imam maglu u glavi": Udovica Milorada Mandića Mande otvorila dušu o problemima sa kojima se suočava
Mondo pre 25 dana
Glumica i supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, Anja Mandić, gostovala je u jednom podkastu gde je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i borbi sa zaboravnošću. U vremenu kada su ljudi sve više opterećeni brzim tempom života i brojnim… »
Mandina udovica otkrila sa čime se suočava: Anja priznala: "Imam maglu u glavi, počelo je da me nervira"
Blic pre 25 dana
Anja Mandić otvoreno je govorila o svojim svakodnevnim izazovima i zaboravnosti u popularnom podkastu. Umesto digitalnih planera, Anja koristi neobičnu metodu – šalje sama sebi SMS poruke sa podsetnicima. Poznata glumica i supruga pokojnog velikana našeg… »
"Imam maglu u glavi" Mandina udovica priznala sa čime se bori: "Počelo je da me nervira!"
Telegraf pre 25 dana
Glumica i supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, Anja Mandić, gostovala je u jednom podkastu gde je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i borbi sa zaboravnošću. U vremenu kada su ljudi sve više opterećeni brzim tempom života i brojnim… »
Vesti dana »
Radarski snimci najavljuju nevreme sa gradom i olujnim vetrom: Sručiće se na Srbiju, a ovde sve počinje
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane
Devojka Luke iz "Lavine" radila haljinu bugarskoj predstavnici: Oglasila se na mrežama
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih
Opozicija traži sednicu Odbora za odbranu i unutrašnje poslove zbog slučaja Milić
Beta pre 4 satijoš 14 povezanih