Povezane vesti
"Imam maglu u glavi": Udovica Milorada Mandića Mande otvorila dušu o problemima sa kojima se suočava
Mondo pre 21 sat
Glumica i supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, Anja Mandić, gostovala je u jednom podkastu gde je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i borbi sa zaboravnošću. U vremenu kada su ljudi sve više opterećeni brzim tempom života i brojnim… »
Mandina udovica otkrila sa čime se suočava: Anja priznala: "Imam maglu u glavi, počelo je da me nervira"
Blic pre 22 sata
Anja Mandić otvoreno je govorila o svojim svakodnevnim izazovima i zaboravnosti u popularnom podkastu. Umesto digitalnih planera, Anja koristi neobičnu metodu – šalje sama sebi SMS poruke sa podsetnicima. Poznata glumica i supruga pokojnog velikana našeg… »
"Imam maglu u glavi" Mandina udovica priznala sa čime se bori: "Počelo je da me nervira!"
Telegraf pre 22 sata
Glumica i supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, Anja Mandić, gostovala je u jednom podkastu gde je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i borbi sa zaboravnošću. U vremenu kada su ljudi sve više opterećeni brzim tempom života i brojnim… »
Vesti dana »
Poslanici razmatrali amandmane na set trgovinskih zakona; verbalni okršaj Selakovića i poslanika opozicije
RTS pre 58 minutajoš 32 povezane
Odložena sednica Izbornog veća na Medicinskom fakultetu u Beogradu
Nedeljnik pre 1 satjoš 48 povezanih
Stanković otkrio stanje Ivanića, poklonio se Kataiju i govorio o osvajanju titule u Superligi
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih