Povezane vesti
"Imam maglu u glavi": Udovica Milorada Mandića Mande otvorila dušu o problemima sa kojima se suočava
Mondo 20.04.2026
Glumica i supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, Anja Mandić, gostovala je u jednom podkastu gde je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i borbi sa zaboravnošću. U vremenu kada su ljudi sve više opterećeni brzim tempom života i brojnim… »
Mandina udovica otkrila sa čime se suočava: Anja priznala: "Imam maglu u glavi, počelo je da me nervira"
Blic 20.04.2026
Anja Mandić otvoreno je govorila o svojim svakodnevnim izazovima i zaboravnosti u popularnom podkastu. Umesto digitalnih planera, Anja koristi neobičnu metodu – šalje sama sebi SMS poruke sa podsetnicima. Poznata glumica i supruga pokojnog velikana našeg… »
"Imam maglu u glavi" Mandina udovica priznala sa čime se bori: "Počelo je da me nervira!"
Telegraf 20.04.2026
Glumica i supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, Anja Mandić, gostovala je u jednom podkastu gde je otvoreno govorila o svakodnevnim izazovima i borbi sa zaboravnošću. U vremenu kada su ljudi sve više opterećeni brzim tempom života i brojnim… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 27 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 30 povezanih
Eskalacija sukoba na Bliskom istoku: Američki napadi na Iran i skok cena nafte
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 31 povezana
(Video) Srušen motel "Jezero" na Gazivodama! Sudski postupak u toku, oglasila se Kancelarija za KiM: "Kurtijeva politika je devastacija svega srpskog na Kosovu"
Blic pre 54 minutajoš 21 povezana
Savet REM bira predsednika i njegovog zamenika nakon što nijedan od kandidata nije dobio potrebnu većinu
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 21 povezana