Povezane vesti

"Taj kepec je bolja riba, sa tobom samo pijan mogu da legnem" Sonja optužila Lukasa da je vara sa pevačicom iz "Granda" -…

"Taj kepec je bolja riba, sa tobom samo pijan mogu da legnem" Sonja optužila Lukasa da je vara sa pevačicom iz "Granda" -…

Blic pre 7 sati
Lukas je priznao da se zbog Sonje promenio i prilagođavao, ali da je na kraju shvatio da kompromisa nije bilo. Sonja je pre braka sa Lukasom bila udata za pevača Željka Šašića, s kojim ima ćerku Sofiju. Folker Aca Lukas imao je jako turbulentan ljubavni… »
"Taj kepec je bolji u krevetu od tebe": Sonja Vuksanović optužila Lukasa da je bio sa pevačicom iz "Zvezda Granda"

"Taj kepec je bolji u krevetu od tebe": Sonja Vuksanović optužila Lukasa da je bio sa pevačicom iz "Zvezda Granda"

Mondo pre 7 sati
Pevač Aca Lukas pre nekoliko godina objavio je biografsku knjigu "Ovo sam ja", u kojoj je iskreno progovorio o nepoznatim detaljima iz svog života. Između ostalog, Lukas je pisao i o turbulentnoj vezi i braku sa Sonjom Vuksanović, ženom koju je nazvao… »
"Taj kepec je bolja riba i bolja je u krevetu od tebe" Skandalozna svađa folkera sa ženom zbog pevačice iz Zvezda Granda: S…

"Taj kepec je bolja riba i bolja je u krevetu od tebe" Skandalozna svađa folkera sa ženom zbog pevačice iz Zvezda Granda: S…

Kurir pre 8 sati
Pevač Aca Lukas pre nekoliko godina objavio je biografsku knjigu " Ovo sam ja", u kojoj je iskreno progovorio o dosad nepoznatim detaljima iz svog života. Između ostalog, Lukas je pisao i o turbulentnoj vezi i braku sa Sonjom Vuksanović, ženom koju je… »

Vesti dana »