Povezane vesti

"Zavrtelo mi se u glavi..." Poznati pevač zamalo pao u nesvest: Prisetio se neprijatne situacije iz centra Beograda

"Zavrtelo mi se u glavi..." Poznati pevač zamalo pao u nesvest: Prisetio se neprijatne situacije iz centra Beograda

Kurir pre 6 sati
Pevač i nekadašnji učesnik takmičenja „ Zvezde Granda“, Milan Dinčić Dinča, otvorio je dušu o problemima sa kojima se suočavao na vrhuncu svoje popularnosti. Na početku karijere pevač je imao tremu koja je ostavila posledice na njegovo zdravlje, te je… »
"Zavrtelo mi se u glavi..." Pevač zamalo pao u nesvest: Prisetio se neprijatne situacije iz centra Beograda

"Zavrtelo mi se u glavi..." Pevač zamalo pao u nesvest: Prisetio se neprijatne situacije iz centra Beograda

Telegraf pre 7 sati
Pevač i nekadašnji učesnik takmičenja „Zvezde Granda“, Milan Dinčić Dinča, otvorio je dušu o problemima sa kojima se suočavao na vrhuncu svoje popularnosti. Na očetku karijere pevač je imao tremu kja je ostavila posledice na njegovo zdravlje, otkri je da… »
"Zavrtelo mi se u glavi, zamalo da padnem u nesvest" Dinča se prisetio kakvu neprijatnost je doživeo u centru Beograda

"Zavrtelo mi se u glavi, zamalo da padnem u nesvest" Dinča se prisetio kakvu neprijatnost je doživeo u centru Beograda

Blic pre 20 sati
Jedne prilike u centru Beograda doživeo je skoro kolaps zbog velikog interesovanja prolaznika i obožavalaca. Pevač se prisetio i trenutka kada je shvatio pravu veličinu svoje slave, doživljavajući poseban doček na fakultetu i kod kuće. Pevač i nekadašnji… »

Vesti dana »