Povezane vesti
"Zavrtelo mi se u glavi..." Poznati pevač zamalo pao u nesvest: Prisetio se neprijatne situacije iz centra Beograda
Kurir pre 6 sati
Pevač i nekadašnji učesnik takmičenja „ Zvezde Granda“, Milan Dinčić Dinča, otvorio je dušu o problemima sa kojima se suočavao na vrhuncu svoje popularnosti. Na početku karijere pevač je imao tremu koja je ostavila posledice na njegovo zdravlje, te je… »
"Zavrtelo mi se u glavi..." Pevač zamalo pao u nesvest: Prisetio se neprijatne situacije iz centra Beograda
Telegraf pre 7 sati
Pevač i nekadašnji učesnik takmičenja „Zvezde Granda“, Milan Dinčić Dinča, otvorio je dušu o problemima sa kojima se suočavao na vrhuncu svoje popularnosti. Na očetku karijere pevač je imao tremu kja je ostavila posledice na njegovo zdravlje, otkri je da… »
"Zavrtelo mi se u glavi, zamalo da padnem u nesvest" Dinča se prisetio kakvu neprijatnost je doživeo u centru Beograda
Blic pre 20 sati
Jedne prilike u centru Beograda doživeo je skoro kolaps zbog velikog interesovanja prolaznika i obožavalaca. Pevač se prisetio i trenutka kada je shvatio pravu veličinu svoje slave, doživljavajući poseban doček na fakultetu i kod kuće. Pevač i nekadašnji… »
Vesti dana »
Danas kiša i pljuskovi, a evo gde će biti obilnih padavina: Temperatura do 18 stepeni
Telegraf pre 40 minutajoš 5 povezanih
Vremeplov: Bombardovani Žeželjev most, most kod Beške i Poslovni centar "Ušće"
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Pomračenje Denvera, preokret Minesote: Jokić ne liči na sebe, Marej uz sirenu pogodio sa centra
Nova pre 0 minutajoš 2 povezane