Povezane vesti

Poslanici razmatrali amandmane na set trgovinskih zakona; verbalni okršaj Selakovića i poslanika opozicije

Poslanici razmatrali amandmane na set trgovinskih zakona; verbalni okršaj Selakovića i poslanika opozicije

RTS pre 8 sati
U nastavku Druge redovne sednice prolećnog zasedanja, poslanici su završili raspravu o amandmanima na set trgovinskih zakona. Nastavak sednice u sredu od 10 časova. Ipak, današnju raspravu je obeležila polemika ministra kulture Nikole Selakovića i… »
Skupština završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10 časova: Izjava ministra Nikole Selakovića izazvala oštre reakcije…

Skupština završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10 časova: Izjava ministra Nikole Selakovića izazvala oštre reakcije…

Insajder pre 9 sati
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas raspravu o amandmanima na predložene zakone, među kojima je najviše onih koji se odnose na set trgovinskih propisa. FOTO TANJUG/ Narodna skupština Republike Srbije/ Peđa Vučković/ bg Na devnom redu sednice… »
Završena sednica Skupštine, nastavak u sredu u 10 sati

Završena sednica Skupštine, nastavak u sredu u 10 sati

N1 Info pre 9 sati
Skupština Srbije završila je danas raspravu po amandmanima na set trgovinskih zakona i raspravu u pojedinostima na Predlog zakona o uspostavljanju i funkcionisanju sistema za upravljanje kohezionom politikom, a rad će nastaviti sutra u 10 časova. Sednicu… »
Skupština završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10.00 časova

Skupština završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10.00 časova

RTV pre 9 sati
BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije završili su u 18 časova rad za danas, a druga redovna sednica prolećnog zasedanja biće nastavljena sutra u 10.00 časova. Skupština završila načelnu raspravu o 40 tačaka dnevnog reda Poslanici Skupštine Srbije završili… »
Za danas gotovo: Skupština Srbije raspravljala o amandmanima na tri zakona o trgovini

Za danas gotovo: Skupština Srbije raspravljala o amandmanima na tri zakona o trgovini

Radio 021 pre 8 sati
Poslanici Skupštine Srbije su danas završili raspravu o više amandmana. Završili su raspravu o amandmanima na Predlog zakona o zaštiti potrošača, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o trgovini i Predlog zakona o trgovačkim praksama za određene… »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine (VIDEO)

"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine (VIDEO)

Vranje news pre 9 sati
Vranje - I tokom današnjeg skupštinskog zasedanja čuju se neprimerene reči - i to od ministra kulture. Naime, Nikola Selaković je na sednici, na dobacivanje opozicije o Generalštabu, rekao: "Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što… »
Poslanici Skupštine Srbije završili raspravu o amandmanima na tri zakona o trgovini

Poslanici Skupštine Srbije završili raspravu o amandmanima na tri zakona o trgovini

Serbian News Media pre 8 sati
Poslanici Skupštine Srbije su danas završili raspravu o amandmanima na Predlog zakona o zaštiti potrošača, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o trgovini i Predlog zakona o trgovačkim praksama za određene vrste proizvoda. Potom su počeli raspravu… »
(Foto) Poslanici Skupštine završili rad: Nastavak sednice u utorak

(Foto) Poslanici Skupštine završili rad: Nastavak sednice u utorak

Newsmax Balkans pre 9 sati
oslanici Skupštine Srbije završili su u 18 časova rad, a druga redovna sednica prolećnog zasedanja biće nastavljena u sredu u 10 časova. Poslanici su danas završili raspravu po amandmanima na set trgovinskih zakona, odnosno na prve tri tačke dnevnog reda… »
SKANDAL U SKUPŠTINI: Ministar kulture poručio poslanici iz Niša – „Možete da me povučete za Generalštab!“

SKANDAL U SKUPŠTINI: Ministar kulture poručio poslanici iz Niša – „Možete da me povučete za Generalštab!“

Rešetka pre 8 sati
Tokom današnjeg zasedanja Narodne skupštine Srbije, ministar kulture Nikola Selaković izazvao je burne reakcije nakon što se neprimereno obratio narodnoj poslanici iz Niša Jeleni Milošević. Reagujući na njene komentare u vezi sa slučajem Generalštaba… »
Glamočić: Srbija ne uvozi sveže, samo zamrznuto meso, stalna kontrola

Glamočić: Srbija ne uvozi sveže, samo zamrznuto meso, stalna kontrola

RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić izjavio je danas da Srbija više od osam meseci uopšte ne uvozi sveže meso i dodao da se jedino uvozi zamrznuto meso za prerađevine kao što rade sve druge zemlje u svetu i poručio da građani mogu da budu… »
Ko to može Selakovića da „povuče za Generalštab“

Ko to može Selakovića da „povuče za Generalštab“

Vreme pre 10 sati
Ministar kulture Nikola Selaković nasred Skupštine poručuje opoziciji da može da ga “povuče za Generalštab”. To je ispod zdravog razuma, pristojnosti, a pre svega časti. „Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što to radite sve ovo… »
Glamočić: Srbija ne uvozi sveže, samo zamrznuto meso i kontrola se vrši stalno

Glamočić: Srbija ne uvozi sveže, samo zamrznuto meso i kontrola se vrši stalno

Euronews pre 9 sati
Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić izjavio je danas da Srbija više od osam meseci uopšte ne uvozi sveže meso i dodao da se jedino uvozi zamrznuto meso za prerađevine kao što rade sve druge zemlje u svetu i poručio da građani mogu da budu spokojni… »
„Srbija ne uvozi sveže, samo zamrznuto meso“ Glamočić: Građani mogu da budu spokojni kada je reč o kontroli hrane

„Srbija ne uvozi sveže, samo zamrznuto meso“ Glamočić: Građani mogu da budu spokojni kada je reč o kontroli hrane

Dnevnik pre 9 sati
BEOGRAD: Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić izjavio je danas da Srbija više od osam meseci uopšte ne uvozi sveže meso i dodao da se jedino uvozi zamrznuto meso za prerađevine kao što rade sve druge zemlje u svetu i poručio da građani mogu da budu… »
Nastavak sednice Skupštine, poslanici raspravljaju o amandmanima na set zakona

Nastavak sednice Skupštine, poslanici raspravljaju o amandmanima na set zakona

N1 Info pre 12 sati
U nastavku druge redovne sednice prolećnog zasedanja, poslanici raspravljaju o amandmanima na set zakona. Od ukupno 258 amandmana, 136 se odnosi na set trgovinskih zakona. Sednici prisustvuje i ministarka trgovine Jagoda Lazarević. Poslanici Skupštine… »
"Možete slobodno da me povučete za taj generalštab" Burna rasprava ministra Selakovića i opozicije u Skupštini Srbije (video)…

"Možete slobodno da me povučete za taj generalštab" Burna rasprava ministra Selakovića i opozicije u Skupštini Srbije (video)…

Blic pre 12 sati
Kritikovao je upravu Filozofskog fakulteta zbog smanjenja broja zaposlenih na Departmanu za istoriju Predsednica parlamenta Ana Brnabić i Selaković su istakli da optužnica ne znači krivicu Ministar kulture Nikola Selaković pozvao je danas one koji… »
Burno u Skupštini: Verbalni okršaj poslanika opozicije i Selakovića oko slučaja Generalštab

Burno u Skupštini: Verbalni okršaj poslanika opozicije i Selakovića oko slučaja Generalštab

NIN pre 12 sati
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad, a na početku sednice poslanici koriste mogućnost da postave pitanja izvršnoj vlasti. Sednici prisustvuje 108 poslanika. Juče je završena objedinjena načelna rasprava o 40 tačaka dnevnog reda i počelo… »

N1 Info pre 13 sati
I tokom današnjeg skupštinskog zasedanja čuju se neprimerene reči - i to od ministra kulture. Naime, Nikola Selaković je na sednici, na dobacivanje opozicije o Generalštabu, rekao: "Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što to radite… »
Prostak: „Možete da me povučete“

Prostak: „Možete da me povučete“

Ozon press pre 13 sati
I tokom današnjeg skupštinskog zasedanja čuju se neprimerene reči – i to od ministra kulture. Naime, Nikola Selaković je na sednici, na dobacivanje opozicije o Generalštabu, rekao: „Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što to radite… »
Selaković u Skupštini: „Možete da me povučete za taj Generalštab“

Selaković u Skupštini: „Možete da me povučete za taj Generalštab“

In medija pre 13 sati
„Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što to radite sve ovo vreme, slobodno“, rekao je ministar kulture Nikola Selaković tokom skupštinskog zasedanja. Tokom jedne od rasprava u Skupštini Srbije, prenosi 021.rs, ponovo se u fokusu… »
Ministar (ne)kulture: “Možete da me povučete za taj Generalštab” (VIDEO)

Ministar (ne)kulture: “Možete da me povučete za taj Generalštab” (VIDEO)

Luftika pre 13 sati
“Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što to radite sve ovo vreme, slobodno”, rekao je ministar kulture Nikola Selaković tokom skupštinskog zasedanja. Tokom jedne od rasprava u Skupštini Srbije, ponovo se u fokusu našla afera… »
„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Selaković usred Skupštine

„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Selaković usred Skupštine

Danas pre 13 sati
I tokom današnjeg skupštinskog zasedanja čuju se neprimerene reči – i to od ministra kulture. Naime, Nikola Selaković je na sednici, na dobacivanje opozicije o Generalštabu, rekao: „Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što to radite… »
VIDEO Ministar kulture: Možete da me povučete za taj Generalštab

VIDEO Ministar kulture: Možete da me povučete za taj Generalštab

Radio 021 pre 14 sati
"Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što to radite sve ovo vreme, slobodno", rekao je ministar kulture Nikola Selaković tokom skupštinskog zasedanja. Tokom jedne od rasprava u Skupštini Srbije, ponovo se u fokusu našla afera… »
Ministar (ne)kulture Selaković: "Možete da me povučete za taj Generalštab" VIDEO

Ministar (ne)kulture Selaković: "Možete da me povučete za taj Generalštab" VIDEO

Nova pre 14 sati
U nastavku druge redovne sednice prolećnog zasedanja, poslanici raspravljaju o amandmanima na set zakona. Od ukupno 258 amandmana, 136 se odnosi na set trgovinskih zakona. I na današnjoj sednici istakao se ministar kulture Nikola Selaković i to svojim… »
„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Izjava ministra kulture u Skupštini Srbije

„Možete da me povučete za taj Generalštab“: Izjava ministra kulture u Skupštini Srbije

Nedeljnik pre 14 sati
Ministar kulture Nikola Selaković je na sednici Skupštine, na dobacivanje opozicije o Generalštabu, rekao: „Možete slobodno da me povučete za taj Generalštab, evo kao što to radite sve ovo vreme, slobodno“. Nakon toga opozicija mu je „aplaudirala“ na… »
Selaković: Pozovite me ako mogu još da pomognem u formiranju Fakulteta srpskih studija

Selaković: Pozovite me ako mogu još da pomognem u formiranju Fakulteta srpskih studija

Euronews pre 14 sati
Ministar kulture Nikola Selaković pozvao je danas one koji učestvuju u formiranju Fakulteta srpskih studija u Nišu da ga pozovu ako još nešto može da pomogne u formiranju fakulteta, i dodao da ako je nekome i pomogao u nameri da se formira fakultet, da… »
(Foto) Na sednici Skupštine o rektoru Đokiću, maloletnicima na mrežama, rudarskim istraživanjima i uvozu mesa

(Foto) Na sednici Skupštine o rektoru Đokiću, maloletnicima na mrežama, rudarskim istraživanjima i uvozu mesa

Newsmax Balkans pre 15 sati
Poslanici Skupštine Srbije postavljaju pitanja Vladi i njenim članovima na sednici redovnog prolećnog zasedanja. Poslanica Jedinstvene Srbije Zagorka Aleksić pitala je Vladu Srbije da li se razmišlja o meri uvođenja minimalne starosne granice od 15 ili… »
Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu po amandmanima: Postavljali pitanja u vezi sa maloletnicima na mrežama…

Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu po amandmanima: Postavljali pitanja u vezi sa maloletnicima na mrežama…

Blic pre 16 sati
Razmatraju se zakoni o upravljanju kohezionom politikom i sprečavanju trgovine ljudima. Pred poslanicima su i zakoni vezani za transport opasne robe, carinsku službu i istraživanje nesreća u saobraćaju. Poslanici Skupštine Srbije nastavila je danas rad… »
U Skupštini nastavljena rasprava o amandmanima na predložene zakone

U Skupštini nastavljena rasprava o amandmanima na predložene zakone

Nedeljnik pre 16 sati
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas raspravu o amandmanima na predložene zakone, među kojima je najviše onih koji se odnose na set trgovinskih propisa. Na devnom redu sednice koja je počela 16. aprila je 40 tačaka. Poslanici raspravljaju i o… »
U Skupštini Srbije nastavljena raspravu o amandmanima na predložene zakone

U Skupštini Srbije nastavljena raspravu o amandmanima na predložene zakone

Serbian News Media pre 16 sati
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas raspravu o amandmanima na predložene zakone, među kojima je najviše onih koji se odnose na set trgovinskih propisa. Na devnom redu sednice koja je počela 16. aprila je 40 tačaka. Poslanici raspravljaju i o… »
Nastavljena sednica Skupštine Srbije, poslanici postavljaju pitanja izvršnoj vlasti

Nastavljena sednica Skupštine Srbije, poslanici postavljaju pitanja izvršnoj vlasti

Euronews pre 16 sati
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad, a na početku sednice poslanici koriste mogućnost da postave pitanja izvršnoj vlasti. Sednici prisustvuje 108 poslanika. Juče je završena objedinjena načelna rasprava o 40 tačaka dnevnog reda i počelo… »
Danas nastavak sednice Skupštine: Rasprava o amandmanima na set trgovinskih zakona

Danas nastavak sednice Skupštine: Rasprava o amandmanima na set trgovinskih zakona

Nova pre 18 sati
Poslanici Skupštine Srbije nastaviće danas u 10 časova raspravu o amandmanima na set trgovinskih zakona. Sednica je počela 16. aprila. Poslanici su završili objedinjenu načelnu raspravu o 40 tačaka dnevnog reda na čijem dnevnom redu je bilo devet… »
Skupština Srbije nastavlja sednicu o trgovinskim i drugim zakonima

Skupština Srbije nastavlja sednicu o trgovinskim i drugim zakonima

Radio 021 pre 20 sati
Poslanici Skupštine Srbije nastaviće danas drugu redovnu sednicu prolećnog zasedanja raspravom o amandmanima, među kojima su i amandmani na set trgovinskih zakona. Sednica će početi u 10 časova, a na dnevnom redu je set zakona iz oblasti trgovine među… »
Poslanici Skupštine Srbije danas nastavljaju rad. Na drugoj redovnoj sednici raspravljaće se o ovim amandmanima.

Poslanici Skupštine Srbije danas nastavljaju rad. Na drugoj redovnoj sednici raspravljaće se o ovim amandmanima.

Dnevnik pre 19 sati
Poslanici Skupštine Srbije nastaviće danas drugu redovnu sednicu prolećnog zasedanja raspravom o amandmanima, među kojima su i amandmani na set trgovinskih zakona. Sednica će početi u 10 časova, a na dnevnom redu je set zakona iz oblasti trgovine, među… »

Vesti dana »