Povezane vesti

Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila sa njima: "Ne znam šta Brka traži s njima i zašto ih voli!" Kod nje je kako…

Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila sa njima: "Ne znam šta Brka traži s njima i zašto ih voli!" Kod nje je kako…

Kurir pre 20 dana
U zemlji kratkog pamćenja i još kraćih principa javnost je ponovo dobila priliku da posmatra jedan od onih preokreta koji više govori o akterima nego hiljade izjava zajedno. Nekada glasna u svojim osudama, Melina Galić, u javnosti i dalje najpoznatija… »
Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila s njima: Svi se čudili otkud oni u Monaku, isplivali detalji

Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila s njima: Svi se čudili otkud oni u Monaku, isplivali detalji

Mondo pre 21 dana
Melina Galić, bivša supruga muzičke zvezde Harisa Džinovića, koja se prošle subote u Monaku udala za britanskog milionera Džefrija Pola Arnolda Deja, svojevremeno je bez zadrške etiketirala porodicu Karić kao "seljake". Ovaj zaokret ne bi bio toliko… »
"Ja sam izuzetno profitirala u životu", Melina je ovako pričala o razlici u godinama. "Nisam morala da..."

"Ja sam izuzetno profitirala u životu", Melina je ovako pričala o razlici u godinama. "Nisam morala da..."

Telegraf pre 21 dana
Melina Galić, sada Arnold, bivša supruga muzičke zvezde Harisa Džinovića, udala se proteklog vikenda za engleskog milionera Džefrija Pola Arnolda. Melina je sa Harisom provela 22 godine, a ranije je govorila o razlici u godinama između njih, ističući da… »

Vesti dana »