Povezane vesti

Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila sa njima: "Ne znam šta Brka traži s njima i zašto ih voli!" Kod nje je kako…

Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila sa njima: "Ne znam šta Brka traži s njima i zašto ih voli!" Kod nje je kako…

Kurir pre 33 minuta
U zemlji kratkog pamćenja i još kraćih principa javnost je ponovo dobila priliku da posmatra jedan od onih preokreta koji više govori o akterima nego hiljade izjava zajedno. Nekada glasna u svojim osudama, Melina Galić, u javnosti i dalje najpoznatija… »
Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila s njima: Svi se čudili otkud oni u Monaku, isplivali detalji

Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila s njima: Svi se čudili otkud oni u Monaku, isplivali detalji

Mondo pre 3 sata
Melina Galić, bivša supruga muzičke zvezde Harisa Džinovića, koja se prošle subote u Monaku udala za britanskog milionera Džefrija Pola Arnolda Deja, svojevremeno je bez zadrške etiketirala porodicu Karić kao "seljake". Ovaj zaokret ne bi bio toliko… »
"Ja sam izuzetno profitirala u životu", Melina je ovako pričala o razlici u godinama. "Nisam morala da..."

"Ja sam izuzetno profitirala u životu", Melina je ovako pričala o razlici u godinama. "Nisam morala da..."

Telegraf pre 4 sati
Melina Galić, sada Arnold, bivša supruga muzičke zvezde Harisa Džinovića, udala se proteklog vikenda za engleskog milionera Džefrija Pola Arnolda. Melina je sa Harisom provela 22 godine, a ranije je govorila o razlici u godinama između njih, ističući da… »

Vesti dana »