Povezane vesti
Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila sa njima: "Ne znam šta Brka traži s njima i zašto ih voli!" Kod nje je kako…
Kurir pre 33 minuta
U zemlji kratkog pamćenja i još kraćih principa javnost je ponovo dobila priliku da posmatra jedan od onih preokreta koji više govori o akterima nego hiljade izjava zajedno. Nekada glasna u svojim osudama, Melina Galić, u javnosti i dalje najpoznatija… »
Melina Kariće nazivala seljacima, sad se okumila s njima: Svi se čudili otkud oni u Monaku, isplivali detalji
Mondo pre 3 sata
Melina Galić, bivša supruga muzičke zvezde Harisa Džinovića, koja se prošle subote u Monaku udala za britanskog milionera Džefrija Pola Arnolda Deja, svojevremeno je bez zadrške etiketirala porodicu Karić kao "seljake". Ovaj zaokret ne bi bio toliko… »
"Ja sam izuzetno profitirala u životu", Melina je ovako pričala o razlici u godinama. "Nisam morala da..."
Telegraf pre 4 sati
Melina Galić, sada Arnold, bivša supruga muzičke zvezde Harisa Džinovića, udala se proteklog vikenda za engleskog milionera Džefrija Pola Arnolda. Melina je sa Harisom provela 22 godine, a ranije je govorila o razlici u godinama između njih, ističući da… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Razgovarala sa delegacijom Državne naftne kompanije Azerbejdžana
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 17 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme: Kiša tokom dana, na jugu obilnije padavine
Insajder pre 3 satajoš 20 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp: Uklanjanje obogaćenog uranijuma iz Irana biće dugotrajan i težak proces
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Beta pre 13 minutajoš 9 povezanih