Povezane vesti
"Sonja Savić mi je za 1.000€ nudila..." Šok ispovest Kristijana Golubovića o glumici, evo u kakvim su odnosima bili: Skupe…
Kurir pre 20 dana
Kristijan Golubović, svojevremeno je tokom učešća na " Farmi" šokirao javnost kada je u razgovoru sa cimerima ispričao kako je bio jako blizak prijatelj sa glumicom Sonjom Savić,koja je preminula pre 18 godina. On je tad i naveo da mu je nudila da kupi… »
"Sonja Savić mi za 1.000 evra nudila stan od 100.000" Šok priznanje Kristijana Golubovića o glumici: "Dala mi je poklon od…
Blic pre 21 dana
Sonja Savić je ostavila veliki trag u jugoslovenskoj kinematografiji, ali je preminula u Beogradu zbog predoziranja. Kristijan Golubović svojevremeno je šokirao domaću javnost kada je tokom učešća u rijalitiju "Farma" otkrio detalje svog bliskog… »
"Sonja Savić mi za 1.000 € nudila stan od 100.000" Kristijan Golubović o glumici: "Dala mi je poklon od 6.000 €"
Telegraf pre 21 dana
Kristijan Golubović je svojevremeno šokirao javnost tokom učešća u rijalitiju "Farma", kada je govorio o svom bliskom prijateljstvu sa pokojnom glumicom Sonjom Savić. Tom prilikom otkrio je manje poznate detalje iz njenog privatnog života, koje je opisao… »
"Sonja Savić mu je nudila stan od 100.000 za 1.000 evra": Kristijan tvrdi da je od pokojne glumice dobio skupocen poklon
Mondo pre 21 dana
Kristijan Golubović, svojevremeno je tokom učešća na "Farmi" šokirao javnost kada je u razgovoru sa cimerima ispričao kako je bio jako blizak prijatelj sa glumicom Sonjom Savić,koja je preminula pre 18 godina. On je tad i naveo da mu je nudila da kupi… »
Vesti dana »
Počela sednica Skupštine, na dnevnom redu set izbornih zakona koje je predložio Petrašinović
N1 Info pre 14 minutajoš 38 povezanih
RHMZ je upravo izdao hitno upozorenje! Pokrenuta procedura zbog jakog nevremena! Građani, gledajte u telefon, stizaće nam SMS sa hitnim informacijama
Blic pre 34 minutajoš 40 povezanih
Sveti Vasilije Ostroški – praznik posvećen velikom čudotvorcu i iscelitelju
RTK pre 34 minutajoš 22 povezane
Pometlana dinastija: Lejkersi bez šanse, Oklahoma gazi ka tituli!
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana