Povezane vesti
"Sonja Savić mi je za 1000€ nudila stan od 100.000€" Šok ispovest Kristijana Golubovića o glumici, evo u kakvim su odnosima…
Kurir pre 8 sati
Kristijan Golubović, svojevremeno je tokom učešća na " Farmi" šokirao javnost kada je u razgovoru sa cimerima ispričao kako je bio jako blizak prijatelj sa glumicom Sonjom Savić,koja je preminula pre 18 godina. On je tad i naveo da mu je nudila da kupi… »
"Sonja Savić mi za 1.000 evra nudila stan od 100.000" Šok priznanje Kristijana Golubovića o glumici: "Dala mi je poklon od…
Blic pre 9 sati
Sonja Savić je ostavila veliki trag u jugoslovenskoj kinematografiji, ali je preminula u Beogradu zbog predoziranja. Kristijan Golubović svojevremeno je šokirao domaću javnost kada je tokom učešća u rijalitiju "Farma" otkrio detalje svog bliskog… »
"Sonja Savić mi za 1.000 € nudila stan od 100.000" Kristijan Golubović o glumici: "Dala mi je poklon od 6.000 €"
Telegraf pre 8 sati
Kristijan Golubović je svojevremeno šokirao javnost tokom učešća u rijalitiju "Farma", kada je govorio o svom bliskom prijateljstvu sa pokojnom glumicom Sonjom Savić. Tom prilikom otkrio je manje poznate detalje iz njenog privatnog života, koje je opisao… »
"Sonja Savić mu je nudila stan od 100.000 za 1.000 evra": Kristijan tvrdi da je od pokojne glumice dobio skupocen poklon
Mondo pre 9 sati
Kristijan Golubović, svojevremeno je tokom učešća na "Farmi" šokirao javnost kada je u razgovoru sa cimerima ispričao kako je bio jako blizak prijatelj sa glumicom Sonjom Savić,koja je preminula pre 18 godina. On je tad i naveo da mu je nudila da kupi… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine (VIDEO)
Vranje news pre 28 minutajoš 27 povezanih
Tramp: "Sravnili smo nuklearke krvožednom Iranu" Teheran preti: "Držimo prst na okidaču" Lider SAD negirao tvrdnje da će pregovarati o produženju prekida vatre
Kurir pre 6 minutajoš 38 povezanih
Vučić razgovarao sa predstavnicima “Behtela“ o napretku radova na Moravskom koridoru: Deonica Preljina – Adrani gotova do Vidovdana
Morava info pre 3 satajoš 21 povezana