Povezane vesti

Bivšem ostavila stan nakon razvoda, a na sahranu mu nije došla: Srpska pevačica ga i pored svega javno brani

Bivšem ostavila stan nakon razvoda, a na sahranu mu nije došla: Srpska pevačica ga i pored svega javno brani

Mondo pre 6 sati
Neda Ukraden već decenijama traje na muzičkoj sceni, a jedna je od retkih pevačica koja je o svom privatnom životu uvek govorila iskreno i bez ulepšavanja. Tako se jednom prilikom dotakla svog braka sa pokojnim Milanom Bilbijom, sa kojim ima ćerku… »
Naša pevačica (75) mužu ostavila stan nakon razvoda. Na sahranu mu nije otišla: "Nikada ne bih dozvolila da neko kaže nešto…

Naša pevačica (75) mužu ostavila stan nakon razvoda. Na sahranu mu nije otišla: "Nikada ne bih dozvolila da neko kaže nešto…

Blic pre 8 sati
Neda nije mogla da prisustvuje Bilbijinoj sahrani zbog čuvanja unuka u Beogradu. U autobiografiji ističe da o bivšem mužu govori bez gorčine i veruje da bi danas bio ponosan na nju. Pevačica Neda Ukraden godinama je na muzičkoj sceni, a o svom privatnom… »
„Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan": Neda Ukraden iskreno o razvodu, pa otkrila zašto bivšem nije otišla na sahranu…

„Jedina sam žena koja je ostavila mužu stan": Neda Ukraden iskreno o razvodu, pa otkrila zašto bivšem nije otišla na sahranu…

Nova pre 8 sati
Popularna pevačica iza sebe ima brak sa Milanom Bilbijom sa kojim je dobila ćerku Jelenu, a otvoreno je govorila o razvodu njihovog braka. Nakon kraha njihove ljubavi, naslednica je ostala kod pevačice, ali uprkos tome ona je odlučila da stan ostavi… »
"Jedina sam žena koja je mužu ostavila stan" Neda Ukraden posle razvoda želela samo dete, bivšem suprugu nije išla na sahranu…

"Jedina sam žena koja je mužu ostavila stan" Neda Ukraden posle razvoda želela samo dete, bivšem suprugu nije išla na sahranu…

Kurir pre 10 sati
Pop pevačica Neda Ukraden godinama je otvoreno govorila o svom bivšem suprugu Milanu Bilbiji, ocu njihove ćerke Jelene Bilbije, sa kojim je i nakon razvoda ostala u korektnim, gotovo prijateljskim odnosima. Naime, Neda je svojevremeno iznenadila javnost… »

Vesti dana »