Povezane vesti
'Beskrajni strahovi': Deca u Iranu će dugo osećati posledice rata
BBC News 21.04.2026
BBC je prikupio svedočenja roditelja i ljudi koji pomažu deci da izađu na kraj sa stresom tokom rata. Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid vatre to ne menja. „Pre rata nisam imao nikakav stres", kaže… »
NIN 21.04.2026
Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid vatre to ne menja. "Pre rata nisam imao nikakav stres", kaže Ali. "Ali sada, moj mozak loše reaguje i na najmanji zvuk." Iako ima samo 15 godina, Ali (nije mu… »
‘Beskrajni strahovi’: Deca u Iranu će dugo osećati posledice rata
Južne vesti 21.04.2026
Reuters Posledice vazdušnog napada na Teheran prvih dana rata Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid vatre to ne menja. „Pre rata nisam imao nikakav stres“, kaže Ali. „Ali sada, moj mozak loše reaguje i… »
‘Beskrajni strahovi’: Deca u Iranu će dugo osećati posledice rata
Danas 21.04.2026
Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid vatre to ne menja. „Pre rata nisam imao nikakav stres“, kaže Ali. „Ali sada, moj mozak loše reaguje i na najmanji zvuk.“ Iako ima samo 15 godina, Ali (nije mu… »
Radio 021 21.04.2026
BBC je prikupio svedočenja roditelja i ljudi koji pomažu deci da izađu na kraj sa stresom tokom rata. Reuters Posledice vazdušnog napada na Teheran prvih dana rata Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid… »
Vesti dana »
BIRODI pozvao Srpsko sociološko društvo da zaštiti profesorku Vasić nakon kritika Vučevića
Radio 021 pre 4 satijoš 22 povezane
Novakov "dželat" nije mogao do nove senzacije, Menšik u polufinalu Rolan Garosa
Telegraf pre 53 minutajoš 32 povezane
Đoković se javio zbog Pojasa Presvete Bogorodice i redova ispred Hrama Svetog Save, pa poslao moćnu poruku
Telegraf pre 58 minutajoš 17 povezanih