Povezane vesti

'Beskrajni strahovi': Deca u Iranu će dugo osećati posledice rata

BBC News pre 10 sati
BBC je prikupio svedočenja roditelja i ljudi koji pomažu deci da izađu na kraj sa stresom tokom rata. Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid vatre to ne menja. „Pre rata nisam imao nikakav stres", kaže… »

NIN pre 9 sati
Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid vatre to ne menja. "Pre rata nisam imao nikakav stres", kaže Ali. "Ali sada, moj mozak loše reaguje i na najmanji zvuk." Iako ima samo 15 godina, Ali (nije mu… »
‘Beskrajni strahovi’: Deca u Iranu će dugo osećati posledice rata

Južne vesti pre 9 sati
Reuters Posledice vazdušnog napada na Teheran prvih dana rata Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid vatre to ne menja. „Pre rata nisam imao nikakav stres“, kaže Ali. „Ali sada, moj mozak loše reaguje i… »

Danas pre 10 sati
Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid vatre to ne menja. „Pre rata nisam imao nikakav stres“, kaže Ali. „Ali sada, moj mozak loše reaguje i na najmanji zvuk.“ Iako ima samo 15 godina, Ali (nije mu… »

Radio 021 pre 9 sati
BBC je prikupio svedočenja roditelja i ljudi koji pomažu deci da izađu na kraj sa stresom tokom rata. Reuters Posledice vazdušnog napada na Teheran prvih dana rata Rat je sada u njegovoj glavi. Trza se na lupanje vrata i zveckanje pribora za jelo. Prekid… »

Vesti dana »