Povezane vesti

Na korak do strateških pregovora: Makron najavio moguće vojne vežbe Francuske i Poljske

Na korak do strateških pregovora: Makron najavio moguće vojne vežbe Francuske i Poljske

Večernje novosti pre 25 dana
FRANCUSKA i Poljska razmatraju zajedničke vojne vežbe, uključujući elemente nuklearnog obuzdavanja, izjavio je predsednik Francuske Emanuel Makron na konferenciji za novinare u Gdanjsku. Foto: Tanjug/Ministarstvo rudarstva i eneregetike (HO) Prema… »
Moguće nuklearne vežbe Francuske i Poljske potvrđuju njihovu želju za militarizacijom

Moguće nuklearne vežbe Francuske i Poljske potvrđuju njihovu želju za militarizacijom

Sputnik pre 25 dana
Izveštaji o planovima Francuske i Poljske da održe nuklearne vojne vežbe potvrđuju težnju Evrope ka daljoj militarizaciji i nuklearizaciji, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Prema njegovim rečima, težnje Evrope ka daljoj militarizaciji i… »
Tusk i Makron razgovarali o zajedničkim nuklearnim vežbama: „Da iznad Poljske lete Rafali sa atomskim bombama nije moj san…

Tusk i Makron razgovarali o zajedničkim nuklearnim vežbama: „Da iznad Poljske lete Rafali sa atomskim bombama nije moj san…

Nova pre 25 dana
„Da iznad Poljske lete Rafali sa atomskim bombama nije moj san“, rekao je premijer Donald Tusk, ali je dodao: „Živimo u svetu u kojem su nam potrebni kapaciteti nuklearnog odvraćanja“. Francuski i poljski lideri razgovarali su u ponedeljak o održavanju… »
Francuska i Poljska uskoro finalizuju saradnju u oblasti nuklearnog obuzdavanja

Francuska i Poljska uskoro finalizuju saradnju u oblasti nuklearnog obuzdavanja

Sputnik pre 25 dana
Francuska i Poljska razmatraju zajedničke vojne vežbe, uključujući elemente nuklearnog obuzdavanja, izjavio je predsednik Francuske Emanuel Makron na konferenciji za novinare u Gdanjsku. Prema njegovim rečima, strane razmatraju „razmenu informacija i… »
Makron u Gdanjsku: Poljska mogući partner u francuskom nuklearnom štitu

Makron u Gdanjsku: Poljska mogući partner u francuskom nuklearnom štitu

Newsmax Balkans pre 25 dana
Predsednik Francuske Emanuel Makron i poljski premijer Donald Tusk sastali su se na samitu u poljskom gradu Gdanjsku kako bi razgovarali o odbrambenoj saradnji između dve zemlje. Dok Evropa jača svoje odbrambene kapacitete usled rastućih pretnji iz… »
Stali su uz jedinu nuklearnu silu u EU; "Rafali sa atomskim bombama iznad zemlje nisu moj san, ali..."

Stali su uz jedinu nuklearnu silu u EU; "Rafali sa atomskim bombama iznad zemlje nisu moj san, ali..."

B92 pre 25 dana
Francuski i poljski lideri razgovarali su u ponedeljak o održavanju zajedničkih vežbi kao deo francuskih napora da uključi saveznike u svoje nuklearno odvraćanje. Sastanak između predsednika Emanuela Makrona i premijera Donalda Tuska održan je usred… »

Vesti dana »