Povezane vesti

Na korak do strateških pregovora: Makron najavio moguće vojne vežbe Francuske i Poljske

Na korak do strateških pregovora: Makron najavio moguće vojne vežbe Francuske i Poljske

Večernje novosti pre 3 sata
FRANCUSKA i Poljska razmatraju zajedničke vojne vežbe, uključujući elemente nuklearnog obuzdavanja, izjavio je predsednik Francuske Emanuel Makron na konferenciji za novinare u Gdanjsku. Foto: Tanjug/Ministarstvo rudarstva i eneregetike (HO) Prema… »
Moguće nuklearne vežbe Francuske i Poljske potvrđuju njihovu želju za militarizacijom

Moguće nuklearne vežbe Francuske i Poljske potvrđuju njihovu želju za militarizacijom

Sputnik pre 5 sati
Izveštaji o planovima Francuske i Poljske da održe nuklearne vojne vežbe potvrđuju težnju Evrope ka daljoj militarizaciji i nuklearizaciji, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Prema njegovim rečima, težnje Evrope ka daljoj militarizaciji i… »
Tusk i Makron razgovarali o zajedničkim nuklearnim vežbama: „Da iznad Poljske lete Rafali sa atomskim bombama nije moj san…

Tusk i Makron razgovarali o zajedničkim nuklearnim vežbama: „Da iznad Poljske lete Rafali sa atomskim bombama nije moj san…

Nova pre 6 sati
„Da iznad Poljske lete Rafali sa atomskim bombama nije moj san“, rekao je premijer Donald Tusk, ali je dodao: „Živimo u svetu u kojem su nam potrebni kapaciteti nuklearnog odvraćanja“. Francuski i poljski lideri razgovarali su u ponedeljak o održavanju… »
Francuska i Poljska uskoro finalizuju saradnju u oblasti nuklearnog obuzdavanja

Francuska i Poljska uskoro finalizuju saradnju u oblasti nuklearnog obuzdavanja

Sputnik pre 8 sati
Francuska i Poljska razmatraju zajedničke vojne vežbe, uključujući elemente nuklearnog obuzdavanja, izjavio je predsednik Francuske Emanuel Makron na konferenciji za novinare u Gdanjsku. Prema njegovim rečima, strane razmatraju „razmenu informacija i… »
Makron u Gdanjsku: Poljska mogući partner u francuskom nuklearnom štitu

Makron u Gdanjsku: Poljska mogući partner u francuskom nuklearnom štitu

Newsmax Balkans pre 8 sati
Predsednik Francuske Emanuel Makron i poljski premijer Donald Tusk sastali su se na samitu u poljskom gradu Gdanjsku kako bi razgovarali o odbrambenoj saradnji između dve zemlje. Dok Evropa jača svoje odbrambene kapacitete usled rastućih pretnji iz… »
Stali su uz jedinu nuklearnu silu u EU; "Rafali sa atomskim bombama iznad zemlje nisu moj san, ali..."

Stali su uz jedinu nuklearnu silu u EU; "Rafali sa atomskim bombama iznad zemlje nisu moj san, ali..."

B92 pre 8 sati
Francuski i poljski lideri razgovarali su u ponedeljak o održavanju zajedničkih vežbi kao deo francuskih napora da uključi saveznike u svoje nuklearno odvraćanje. Sastanak između predsednika Emanuela Makrona i premijera Donalda Tuska održan je usred… »

Vesti dana »