Povezane vesti

Građani Niša peticijom traže poboljšanje bezbednosti u Dimitrija Tucovića nakon nezgode u kojoj je povređeno dete

Građani Niša peticijom traže poboljšanje bezbednosti u Dimitrija Tucovića nakon nezgode u kojoj je povređeno dete

Južne vesti pre 5 sati
Postavljanje ležećih policajaca, jasno obeležene pešačke prelaze, dodatnu saobraćajnu signalizaciju i upozorenja za vozače, peticijom traže građani Niša nakon saobraćajne nezgode, koja se dogodila 13. aprila u Ulici Dimitrija Tucovića kada je automobil… »
„Niš, moj grad“: Hitno ispuniti zahteve građana za bezbednost u ulici Dimitrija Tucovića

„Niš, moj grad“: Hitno ispuniti zahteve građana za bezbednost u ulici Dimitrija Tucovića

Naissus info pre 10 sati
Nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila 13. aprila u ulici Dimitrija Tucovića u Nišu, kada je automobil udario četvorogodišnje dete, građani ove ulice pokrenuli su peticiju za hitno unapređenje bezbednosti saobraćaja. Peticiju je pokrenuo Nebojša… »
Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Hitno ispuniti zahteve građana za bezbednost u ulici Dimitrija Tucovića!

Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Hitno ispuniti zahteve građana za bezbednost u ulici Dimitrija Tucovića!

Jug press pre 12 sati
NIŠ Nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila 13. aprila u ulici Dimitrija Tucovića u Nišu, kada je automobil udario četvorogodišnje dete, građani ove ulice pokrenuli su peticiju za hitno unapređenje bezbednosti saobraćaja. Peticiju je pokrenuo Nebojša… »

Vesti dana »