Povezane vesti
Trim staza na Košutnjaku dobija novi izgled i još bolje uslove za vežbanje
Telegraf 21.04.2026
Zavod za sport i medicinu sporta započeo je radove na unapređenju jedne od najpopularnijih lokacija za rekreaciju u Beogradu – trim staze na Košutnjaku. Trenutna faza radova obuhvata delimičnu obnovu podloge i servisiranje sprava za vežbanje, čime će se… »
Mondo 21.04.2026
Zavod za sport i medicinu sporta započeo je radove na unapređenju jedne od najpopularnijih lokacija za rekreaciju u Beogradu – trim staze na Košutnjaku. Trenutna faza radova obuhvata delimičnu obnovu podloge i servisiranje sprava za vežbanje, čime će se… »
Nedeljnik 21.04.2026
B92 21.04.2026
Zavod za sport i medicinu sporta započeo je radove na unapređenju jedne od najpopularnijih lokacija za rekreaciju u Beogradu - trim staze na Košutnjaku. Trenutna faza radova obuhvata delimičnu obnovu podloge i servisiranje sprava za vežbanje, čime će se… »
Vesti dana »
Izvori: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba, ponovno otvaranje Ormuza
RTV pre 27 minutajoš 4 povezane
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 7 minutajoš 4 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 5 satijoš 14 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana