Povezane vesti
Darko Mladić: Moj otac umire, sutra će ga pregledati srpski lekari
Dnevnik pre 24 sata
BANjALUKA: Darko Mladić, sin srpskog generala Ratka Mladića, kaže da je njegov otac na samrti u zatvoru u Hagu, da su mu lekari rekli da ne jede i ne pije vodu, ali da nije dobio jasan odgovor na pitanje zašto ne prima infuziju. "Situacija je jako loša… »
Darko Mladić: Moj otac je na samrti, sutra će ga pregledati srpski lekari
Blic pre 1 dan
Darkova majka, supruga Ratka Mladića, dolazi u Hag u četvrtak Porodica planira da podnese formalni zahtev za oslobađanje na osnovu medicinske ekspertize Darko Mladić, sin srpskog generala Ratka Mladića, kaže da je njegov otac na samrti u zatvoru u Hagu… »
Darko Mladić: Moj otac je na samrti, sutra će ga pregledati srpski lekari
RTV pre 1 dan
BANJALUKA - Darko Mladić, sin srpskog generala Ratka Mladića, kaže da je njegov otac na samrti u zatvoru u Hagu, da su mu lekari rekli da ne jede i ne pije vodu, ali da nije dobio jasan odgovor na pitanje zašto ne prima infuziju. "Situacija je jako loša… »
Darko Mladić saopštio loše vesti: Moj otac je na samrti, sutra će ga pregledati naši lekari
Euronews pre 1 dan
Darko Mladić, sin srpskog generala Ratka Mladića, kaže da je njegov otac na samrti u zatvoru u Hagu, da su mu lekari rekli da ne jede i ne pije vodu, ali da nije dobio jasan odgovor na pitanje zašto ne prima infuziju. "Situacija je jako loša. On je na… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL-om
Forbes pre 2 satajoš 23 povezane
Mladenović: Transport mašina „krtica“ kreće ka Srbiji u junu, stižu u Beograd u septembru
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih