Povezane vesti
Marko Arnautović prvi put otvoreno o svojoj ženi: Ona ga ‘kulirala’, a on sve više napadao – na kraju mama prelomila!
Hot sport pre 11 sati
Po prvi put je ovako otvorio dušu i iskreno govorio o svemu. Marko Arnautović je uvek bio na glasu kao pomalo arogantan i nadmen fudbaler, medjutim ko ga poznaje uživo, taj zna da to nije baš tako. Štaviše, prema onome kome treba, ume da bude izuzetno… »
Marko Arnautović otkrio kako je upoznao suprugu Saru: "Mama mi je odmah rekla - ženi ovo"
Telegraf pre 12 sati
Fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović otvorio je dušu u intervjuu za "Servus TV" i ispričao detalje o upoznavanju sa svojom suprugom Sarom – priču koja je sve, samo ne obična. Iako se dugo spekulisalo da su se upoznali u diskoteci u Bremenu, Arnautović… »
"Moja žena je dobijala batine zbog mene": Naš harmonikaš otkrio šokantne detalje sa početka ljubavi sa suprugom
Nova pre 14 sati
Jedan od najtraženijih harmonikaša, Miša Mijatović nedavno je govorio o tome kako je upoznao svoju suprugu Milijanu, ali i sa kakvim preprekama su se susretali da bi zaštitili svoju ljubav. - Prvu kafu sam popio od svoje žene Milijane. Za to jedno… »
Vesti dana »
CNN: Odložen odlazak potpredsednika SAD na pregovore sa Iranom
Serbian News Media pre 2 satajoš 58 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije završili raspravu o amandmanima na tri zakona o trgovini
Serbian News Media pre 4 satijoš 32 povezane
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Ukrajina popravila naftovod Družba, nada se da će time odblokirati zajam EU
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Haotična Zvezda ispala iz Evrolige: Nije bila ni blizu u Barseloni
Mondo pre 35 minutajoš 68 povezanih