Povezane vesti
"Nemoj više da me zoveš, šta ti misliš ko sam ja?": Ljubavna priča Marka i Sare Arnautović ostavlja bez daha
Mondo pre 2 sata
Napadač Crvene zvezde Marko Arnautović je otvorio dušu za austrijski Servus TV, gde je pričao o najtežim momentima karijere, izazovima na fudbalskom putu, ali i o onim lepšim stvarima. Otkrio je kako je zapravo započela njegova ljubavna priča sa… »
Arnautovićev životni intervju: "Svi su čekali moju grešku, a oko 'dobrog' Alabe se nije pravila fama"
Sportske.net pre 9 sati
Rekorder po broju utakmica za reprezentaciju Austrije Marko Arnautović dotakao se brojnih fudbalskih tema u razgovoru za austrijski "Servus", dotakavši se aktuelnog trenutka u Crvenoj zvezdi, ali i čitave živopisne karijere, koja je bila protkana… »
Arnautović otvorio dušu: O Zvezdi, depresiji, transferima…
Sport klub pre 10 sati
Marko Arnautović je u velikom intervjuu austrijskoj televiziji Servus opširno govorio o životu i bogatoj karijeri. Prva tema bila je Crvena zvezda i ispunjenje dečačke želje da zaigra za najtrofejniji srpski klub. „Prijatno sam iznenađen, dobro je. U… »
Da li Marko Arnautovgić ostaje u Zvezdi? Sada je sve otkriveno
Večernje novosti pre 9 sati
Stigao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, a da li će u njoj ostati i naredne sezone to zanima sve navijače šampiona Srbije. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Naime, Marko Arnautović polako završava prvu sezonu u Crvenoj zvezdi i više je nego… »
Marko Arnautović o pritisku igranja u Zvezdi: „Pobeđivali smo svaku utakmicu sa 4:0, 5:0, a onda smo imali period u kom smo…
Hot sport pre 10 sati
Veliko je breme igrati u Srbiji! Marko Arnautović je onog momenta kada je odlučio da pojača Crvenu zvezdu, izazvao salvu oduševljenja kod Zvezdaške javnosti. Ipak, u momentima kada je klub krizirao sa rezultatima, Delije nikoga nisu štedele, pa ni njega… »
Marko Arnautović otvorio dušu kao nikada do sada! Ljubimac Delija otvoreno i direktno - njegove reči odzvanjaju Evropom…
Kurir pre 11 sati
Marko Arnautović bez zadrške je govorio u velikom intervjuu za austrijski Servus TV - o životu u Beogradu, pritisku igranja za Crvenu zvezdu, ali i najmračnijem periodu karijere, kada je tokom boravka u Kini vodio tešku bitku sa depresijom. Iskusni… »
Delije će posle ovih reči još više voleti Arnautovića: "Moj cilj sa Zvezdom je..."
Telegraf pre 11 sati
Marko Arnautović je stigao na Marakanu kao jedno od najzvučnijih pojačanja u novijoj istoriji Crvene zvezde, a sudeći po njegovim rečima za austrijski "Servus TV", stvarnost je nadmašila čak i njegove dečačke snove. U iskrenom intervjuu, napadač je… »
Vesti dana »
Za danas gotovo: Skupština Srbije raspravljala o amandmanima na tri zakona o trgovini
Radio 021 pre 3 satajoš 32 povezane
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih
Košarkaši Dubaija pobedili Bosnu za prvo mesto pred plej-of ABA lige
Radio sto plus pre 8 minutajoš 64 povezane
Sada je sve poznato: Ako Zvezda pobedi Barselonu, igraće sa njima za plej-of Evrolige!
Hot sport pre 28 minutajoš 48 povezanih