Povezane vesti
Pastor: Najvažniji cilj ostaje zastupanje interesa mađarske zajednice u Vojvodini
RTV pre 1 dan
SUBOTICA - Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je da se SVM neće u budućnosti odreći svojih bivših saveznika iz Fidesa, ali da istovremeno poštuje odluku mađarskih birača koji su na izborima 12. aprila doneli pobedu Peteru… »
Pastor: SVM se ne odriče svojih saveznika i partnera
Euronews pre 1 dan
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je da se SVM neće u budućnosti odreći svojih bivših saveznika iz Fidesa, ali da istovremeno poštuje odluku mađarskih birača koji su na izborima 12. aprila doneli pobedu Peteru Mađaru i… »
Pastor: Ne stidim se što sam podržao Fides, neću dozvoliti lov na političare SVM-a
NIN pre 1 dan
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas se ta stranka ne stidi što je podržala koaliciju Fides-KDNP, koja je poražena na nedavno održanim izborima u Mađarskoj, te dodao da neće dozvoliti "lov na političare SVM-a"… »
Pastor: Ne stidim se što sam podržao Fides, neću dozvoliti lov na političare SVM-a
Insajder pre 1 dan
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas se ta stranka ne stidi što je podržala koaliciju Fides-KDNP, koja je poražena na nedavno održanim izborima u Mađarskoj, te dodao da neće dozvoliti "lov na političare SVM-a"… »
N1 Info pre 1 dan
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je da se ta stranka ne stidi što je podržala koaliciju Fides-KDNP, koja je poražena na nedavno održanim izborima u Mađarskoj, te dodao da neće dozvoliti "lov na političare SVM-a"… »
Nova pre 1 dan
Pastor: Ne stidim se što sam podržao Orbanov Fides, neću dozvoliti lov na političare SVM
Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je se ta stranka ne stidi što je podržala koaliciju Fides-KDNP, koja je poražena na nedavno održanim izborima u Mađarskoj. On je dodao da neće dozvoliti "lov na političare SVM-a"… »
Vesti dana »
Danas u Srbiji sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 20 stepeni
Nova pre 6 satijoš 5 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije u 10 sati glasaju o svim tačkama dnevnog reda
RTV pre 1 satjoš 1 povezana