Povezane vesti

Pastor: Najvažniji cilj ostaje zastupanje interesa mađarske zajednice u Vojvodini

Pastor: Najvažniji cilj ostaje zastupanje interesa mađarske zajednice u Vojvodini

RTV pre 26 dana
SUBOTICA - Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je da se SVM neće u budućnosti odreći svojih bivših saveznika iz Fidesa, ali da istovremeno poštuje odluku mađarskih birača koji su na izborima 12. aprila doneli pobedu Peteru… »
Pastor: SVM se ne odriče svojih saveznika i partnera

Pastor: SVM se ne odriče svojih saveznika i partnera

Euronews pre 26 dana
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je da se SVM neće u budućnosti odreći svojih bivših saveznika iz Fidesa, ali da istovremeno poštuje odluku mađarskih birača koji su na izborima 12. aprila doneli pobedu Peteru Mađaru i… »
Pastor: Ne stidim se što sam podržao Fides, neću dozvoliti lov na političare SVM-a

Pastor: Ne stidim se što sam podržao Fides, neću dozvoliti lov na političare SVM-a

NIN pre 26 dana
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas se ta stranka ne stidi što je podržala koaliciju Fides-KDNP, koja je poražena na nedavno održanim izborima u Mađarskoj, te dodao da neće dozvoliti "lov na političare SVM-a"… »

N1 Info pre 26 dana
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je da se ta stranka ne stidi što je podržala koaliciju Fides-KDNP, koja je poražena na nedavno održanim izborima u Mađarskoj, te dodao da neće dozvoliti "lov na političare SVM-a"… »

Insajder pre 26 dana
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je danas se ta stranka ne stidi što je podržala koaliciju Fides-KDNP, koja je poražena na nedavno održanim izborima u Mađarskoj, te dodao da neće dozvoliti "lov na političare SVM-a"… »

Nova pre 26 dana
Pastor: Ne stidim se što sam podržao Orbanov Fides, neću dozvoliti lov na političare SVM

Pastor: Ne stidim se što sam podržao Orbanov Fides, neću dozvoliti lov na političare SVM

Radio 021 pre 26 dana
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balint Pastor izjavio je se ta stranka ne stidi što je podržala koaliciju Fides-KDNP, koja je poražena na nedavno održanim izborima u Mađarskoj. On je dodao da neće dozvoliti "lov na političare SVM-a"… »

Vesti dana »