Povezane vesti

"Sude mi zbog prezimena": U Nikšiću nastavljena kontrola optužnice protiv Aca Đukanovića

"Sude mi zbog prezimena": U Nikšiću nastavljena kontrola optužnice protiv Aca Đukanovića

Večernje novosti pre 2 sata
BIZNISMEN Aco Đukanović, brat bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, ponovio je na današnjem ročištu u Osnovnom sudu u Nikšiću da je optužnica protiv njega neosnovana. Foto: S. Đokić On je istakao da su se prvi put u istoriji države, protiv njega… »
Milov brat: "Tužiću državu treći put, ovaj predmet će se pamtiti"

Milov brat: "Tužiću državu treći put, ovaj predmet će se pamtiti"

B92 pre 5 sati
Aco Đukanović, brat nekadašnjeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, ponovo se našao pred sudom i istakao da će po treći put tužiti državu. "Ovo će biti treći put da tužim državu. Ne znam ko je sudio predmet 'Limenka', ali kao što se on danas pominje… »
Aco Đukanović najavio novu tužbu protiv države, brani ga sestra

Aco Đukanović najavio novu tužbu protiv države, brani ga sestra

Nova pre 6 sati
Aco Đukanović izjavio je na kontroli optužnice u Osnovnom sudu u Nikšiću da će ponovo tužiti državu i da veruje da će se ovaj predmet u budućnosti pominjati kao slučaj „Limenka“. „Ovo će biti treći put da tužim državu. Ne znam ko je sudio predmet… »
Aco Đukanović osporava optužnicu i najavio tužbu protiv države Crne Gore

Aco Đukanović osporava optužnicu i najavio tužbu protiv države Crne Gore

Euronews pre 8 sati
Crnogorski biznismen Aco Đukanović je na današnjem ročištu u Osnovnom sudu u Nikšiću ponovio da je optužnica protiv njega neosnovana i neistinita i da su se generalno po prvi put u istoriji države, protiv njega udružili tri državna represivna organa MUP… »
Aco Đukanović osporava optužnicu i najavio tužbu protiv države

Aco Đukanović osporava optužnicu i najavio tužbu protiv države

Telegraf pre 8 sati
Crnogorski biznismen Aco Đukanović je na današnjem ročištu u Osnovnom sudu u Nikšiću ponovio da je optužnica protiv njega neosnovana i neistinita i da su se generalno po prvi put u istoriji države, protiv njega udružili tri državna represivna organa MUP… »
"Potcenili su mene i moju porodicu" Aco Đukanović osporava optužnicu: Najavio tužbu protiv države

"Potcenili su mene i moju porodicu" Aco Đukanović osporava optužnicu: Najavio tužbu protiv države

Blic pre 9 sati
Đukanović tvrdi da je radio sve po zakonu i da njegov biznis trpi veliku štetu zbog ovog procesa Odbijen je predlog odbrane da mu se ukine mera zabrane napuštanja stana Crnogorski biznismen Aco Đukanović je na današnjem ročištu u Osnovnom sudu u Nikšiću… »
Aco Đukanović na suđenju: „Potcenili su i mene i moju porodicu“

Aco Đukanović na suđenju: „Potcenili su i mene i moju porodicu“

Danas pre 9 sati
Biznismen Aco Đukanović je na današnjem ročištu ponovio da je optužnica protiv njega neosnovana i neistinita. Kazao je da su, generalno po prvi put u istoriji države, protiv njega udružili tri državana represivna organa MUP, Ministartsvo odbrane i ANB… »
Brat Mila Đukanovića odbacio optužnicu: Podneću tužbu zbog progona, naneta mi je velika šteta

Brat Mila Đukanovića odbacio optužnicu: Podneću tužbu zbog progona, naneta mi je velika šteta

Newsmax Balkans pre 9 sati
Biznismen Aco Đukanović izjavio je pred Osnovnim sudom u Nikšiću da je optužnica koja je protiv njega podignuta neosnovana i neistinita, naglašavajući da očekuje da će tokom postupka dokazati da nije prekršio zakon. "Ceo proces mi je naneo veliku štetu… »

Vesti dana »