Povezane vesti
Evroposlanik Šider: „Niko ozbiljan u Evropskom parlamentu ne podržava Vučića“
Serbian News Media pre 21 sat
Evroposlanik Andreas Šider ocenio je da Srbija nazaduje u evrointegracijama i izjavio da „niko ozbiljan u Evropskom parlamentu ne brani ono što radi predsednik Srbije Aleksandar Vučić“. Šider je u intervjuu za televiziju N1 rekao i da su se Vučićevi… »
Šider: Niko ozbiljan u EP ne podržava Vučića, ostaje sam jer su mu se saveznici pogubili
Radio 021 pre 21 sat
Evroposlanik Andreas Šider ocenio je da Srbija nazaduje u evrointegracijama i izjavio da "niko ozbiljan u Evropskom parlamentu ne brani ono što radi predsednik Srbije Aleksandar Vučić". Šider je za N1 rekao i da su se Vučićevi saveznici "pogubili" i da… »
Evroposlanik Šider: Vučić je sada sam
Nedeljnik pre 23 sata
Evropski poslanik iz Austrije Andreas Šider, povodom jučerašnjeg sastanka Spoljno-političkog odbora Evropskog parlamenta i govora komesarke za proširenje Marte Kos, kaže da je utisak svih sa kojima je razgovarao, da uprkos drugim zemljama koje na putu… »
Šider: Niko ozbiljan u EP ne brani ono što Vučić radi, njegovi saveznici su se pogubili - on je sada sam
Nova pre 23 sata
Evropski poslanik iz Austrije Andreas Šider, povodom jučerašnjeg sastanka Spoljno-političkog odbora Evropskog parlamenta i govora komesarke za proširenje Marte Kos, kaže da je utisak svih sa kojima je razgovarao, da uprkos drugim zemljama koje na putu… »
Evropski poslanik: Vučiću, ti si sada sam, većina nas je na strani studentskog pokreta
Danas pre 22 sata
Šider: Niko ozbiljan u EP ne brani ono što Vučić radi, njegovi saveznici su se pogubili - on je sada sam
N1 Info pre 23 sata
Vesti dana »
Đedović Handanović: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL-om
Forbes pre 4 satijoš 23 povezane
Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu ušli u zgradu Dekanata: Traže ostavku dekana
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
Leskovački biznismeni mislili da su jači od države: Detalji milionske prevare kojom su oštetili sve nas!
Telegraf pre 5 minutajoš 58 povezanih
(Video) U Kini završena izgradnja dve „krtice“ za beogradski metro Mali: „Počela testiranja mašina, u junu stižu u Srbiju“
Dnevnik pre 2 satajoš 22 povezane