Povezane vesti

"To je deo moje istorije": Madona pokradena na Koačeli

"To je deo moje istorije": Madona pokradena na Koačeli

Nova pre 3 sata
Pevačica Madona je opljačkana tokom festivala Koačela. Nakon što je kao specijalni gost zapevala tokom nastupa Sabrine Karpenter, Madona je otkrila da su dragoceni kostimi iz njene privatne arhive nestali. Povratak na festival, tačno dve decenije nakon… »
Nestala Madonina garderoba sa Koačele, pevačica ponudila nagradu za pronalazača: "To je deo moje istorije"

Nestala Madonina garderoba sa Koačele, pevačica ponudila nagradu za pronalazača: "To je deo moje istorije"

Euronews pre 4 sati
Američka pop zvezda Madona ponudila je danas nagradu za povratak garderobe koje je nosila na muzičkom festivalu Koačela, nakon što je više komada iz njene kolekcije nestalo posle nastupa tokom vikenda u Kaliforniji. Pevačica je na društvenim mrežama… »
Madonina garderoba ukradena sa Koačele nakon nastupa sa Sabrinom Karpenter

Madonina garderoba ukradena sa Koačele nakon nastupa sa Sabrinom Karpenter

N1 Info pre 7 sati
Nakon što je „poletela“ kao iznenadna gošća tokom nastupa Sabrine Karpenter na Koačeli za vikend, Madona se naglo vratila u realnost – pošto je morala da apeluje na povratak svoje ukradene garderobe. „Kraljica popa“ iznenadila je fanove na muzičkom… »
Madona pokradena na čuvenom festivalu: Nestali komadi neprocenjive vrednosti, pokrenuta istraga

Madona pokradena na čuvenom festivalu: Nestali komadi neprocenjive vrednosti, pokrenuta istraga

Mondo pre 7 sati
Pop ikona Madona našla se u neprijatnoj situaciji nakon nastupa na drugom festivalskom vikendu Koačele, kada je ostala bez dela garderobe i nakita koji za nju imaju posebnu emotivnu vrednost. Slavna pevačica se ubrzo oglasila i istakla da je potresena… »
Madona opljačkana na Koačeli: Pop ikoni nestale stvari neprocenjive vrednosti, oglasila se i policija

Madona opljačkana na Koačeli: Pop ikoni nestale stvari neprocenjive vrednosti, oglasila se i policija

Kurir pre 9 sati
Pop ikona Madona ostala je bez dela garderobe i nakita koji za nju imaju posebnu vrednost, nakon nastupa na drugom festivalskom vikendu Koačele. Slavna pevačica oglasila se potresena zbog nestanka svojih vintage komada, dok policija za sada ne veruje da… »

Vesti dana »