Povezane vesti
„Bio sam lenj jer su mi govorili da sam talentovan“: Bivši Zvezdin biser i njeno nesuđeno pojačanje otvorilo dušu!
Hot sport pre 14 sati
Dosta se očekivalo od njega! Andrej Kostić odlučio je da ostane u Kanzas Sitiju i naredne sezone, iako je postojala želja Crvene zvezde da ga zadrži. Mladi košarkaš se prethodno opredelio za NCAA, gde je finansijska ponuda koledža imala ključnu ulogu u… »
"Bio sam lenj jer su mi govorili da sam talentovan" Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde "otvorio dušu"
Večernje novosti pre 14 sati
Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Andrej Kostić, provešće još najmanje jednu sezonu na koledžu u Kanzas Sitiju. Foto: David Smith / Zuma Press / Profimedia Nije blistao u debitantskoj sezoni, ali će se Kostić potruditi da naredne sezone popravi utisak… »
Bivši Zvezdin biser se otvorio: "Bio sam lenj, jer su mi govorili da sam talentovan"
B92 pre 15 sati
Andrej Kostić je odlučio da i narednu godinu provede u Kanzas Sitiju. Otišao je mladi košarkaš u NCAA iako je Crvena zvezda želela da ga zadrži, pošto je presudila finansijska ponuda sa koledža. Nije blistao u debitantskoj sezoni, ali će se Kostić… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Rođeni Kant, Lenjin i Openhajmer, potpisan Pariski klimatski sporazum
Radio 021 pre 12 minutajoš 4 povezane
“Autonomna plovidba” u Srbiji: Brod bez posade prošao ispod dva mosta bez reakcije sistema
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Poslanici Skupštine Srbije završili raspravu o amandmanima na tri zakona o trgovini
Danas pre 12 satijoš 3 povezane