Povezane vesti

"Miriše na svadbu" Dejan Dragojević posle mnogo godina o traumama koje vuče iz braka sa Dalilom: "Izblamirao sam se za života"…

"Miriše na svadbu" Dejan Dragojević posle mnogo godina o traumama koje vuče iz braka sa Dalilom: "Izblamirao sam se za života"…

Blic pre 31 minuta
Istakao je da ga rijaliti iskustvo naučilo mnogo toga i da trenutno nema želju da ponovo uđe u rijaliti. Dragojević smatra da je sada zreliji i pametniji i nada se da će bolje koristiti svoje iskustvo u budućnosti. Pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević… »
"Miriše na svadbu" Dejan Dragojević posle mnogo godina o bolnoj prošlosti sa Dalilom: Izblamirao sam se za života...

"Miriše na svadbu" Dejan Dragojević posle mnogo godina o bolnoj prošlosti sa Dalilom: Izblamirao sam se za života...

Kurir pre 21 minuta
Pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević, posle dosta vremena se pojavio u emisiji " Amidži šou". On je govorio o emotivnom životu, ali i poslovnim planovima. Dejan kaže da mu se u poslednje vreme dosta toga desilo. - Svašta mi se izdešavalo, sve lepo… »
Dejan Dragojević prvu put o traumama iz braka sa Dalilom „Izblamirao sam se za života“

Dejan Dragojević prvu put o traumama iz braka sa Dalilom „Izblamirao sam se za života“

Svet & Skandal pre 11 minuta
Pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević, posle dosta vremena se pojavio u emisiji „Amidži šou“. On je govorio o emotivnom životu, ali i poslovnim planovima. Dejan kaže da mu se u poslednje vreme dosta toga desilo. – Svašta mi se izdešavalo, sve lepo, gledam… »
Pobednik rijalitija opleo po Asminu: "On je kopija Filipa Cara, vratiće se Aneli" Nije birao reči, a tek da čujete šta je…

Pobednik rijalitija opleo po Asminu: "On je kopija Filipa Cara, vratiće se Aneli" Nije birao reči, a tek da čujete šta je…

Kurir pre 5 sati
Pobednik rijalitija " Zadruga 5", Dejan Dragojević, posle dužeg vremena se oglasio i izneo svoje mišljenje o učesnicima koji se sada nalaze u " Eliti 9" On se posvetio svom privatnom životu ističući da ne želi ponovo da uđe u rijaliti. - Kada se završi… »
"Asmin je kopija Filipa Cara" Dejan Dragojević raskrinkao Alibabu: "On će se vratiti Aneli, fore su mu trule"

"Asmin je kopija Filipa Cara" Dejan Dragojević raskrinkao Alibabu: "On će se vratiti Aneli, fore su mu trule"

Blic pre 6 sati
Izneo je kritike na račun Asmina Durdžića, navodeći da nije autentičan i da pokušava da kopira Filipa Cara. Dragojević je govorio i o sudskom procesu sa Aleksandrom Nikolić Dejan Dragojević koji je pobedio u rijalitiju "Zadruga 5" sada se posle dužeg… »

Vesti dana »